XiaomiYleinen

Lei Jun: Xiaomi 12T Pron kysyntä odotettua suurempaa – 200 megapikselin kamerapuhelimen myyntitavoite saavutettu etuajassa

Xiaomi 12T Pro

Xiaomi 12T -sarjan älypuhelimet esiteltiin viime lokakuussa globaalisti. Xiaomi 12T tarjosi hyvällä hinnalla huipputason ominaisuuksia, mutta Xiaomi 12T Pro erottui joukosta muun muassa 200 megapikselin kamerallaan. Erityisesti pro-version myynti näyttää hyvältä, sillä Xiaomin toimitusjohtaja on ottanut asian esille Twitterissä.

Lei Jun on kertonut Xiaomi 12T Pron vuotuisen myyntitavoitteen olevan saavutetun etuajassa, joka kertoo puhelimen ennakoitua paremmasta kysynnästä. Jun ei kerro mitään myyntimääriä, mutta nähtävästi myynti on ollut sen verran hyvää, että sillä kannattaa kehuskella Twitterissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Suomessa puhelimen myynti alkoi lokakuussa 849 euron hintaan. Xiaomi 12T -perusmalli tuli myyntiin samaan aikaan 599 euron hinnalla. Xiaomi 12T -sarjan puhelimia on myyty käytännössä ainoastaan Euroopan markkinoilla ja valituissa Aasian maissa, mutta esimerkiksi Intiassa laitteita ei ole julkaistu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilin arvostelussa Xiaomi 12T Pron todettiin tarjoavan hyvän suorituskyvyn ja monia mielenkiintoisia tekniikoita. 200 megapikselin kamera oli yksi suurimmista valttikorteista. Arvostelun voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Xiaomi 12T Pro tarjoaa Qualcommin tehokkaan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri sekä tasaisen 6,67 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin 120 hertsin virkistystaajuudella. 200 megapikselin pääkameran rinnalla puhelimessa on myös ultralaajakulma- ja makrokamerat. Xiaomi 12T Pro tarjoaa paljon myös muita mielenkiintoisia tekniikoita, joita ovat 120 watin tehoinen pikalataus sekä Harman Kardon -viritetyt stereokaiuttimet.

Lähde: Twitter (Lei Jun)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi