LenovoYleinen

Lenovo esitteli alle 200 euron nimihirviön – Tällainen tabletti on ”Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus 2nd Gen with Google Assistant”

Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus 2nd Gen with Google Assistant

Lenovo on julkaissut CES 2020 -messuilla uuden alemman hintaluokan Android-tabletin, joka on myös varsinainen nimihirviö. Uutuustabletti kantaa nimeä ”Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus 2nd Gen with Google Assistant”, ja kuten nimikin antaa ymmärtää, niin tabletti on varusteltuna Google Assistant -ominaisuudella. Tabletin hinnoittelu tulee asettumaan alle 200 euroon.

Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus 2nd Gen with Google Assistant -tabletissa on suuri 10,3 tuuman Full HD -tasoinen LCD-näyttöpaneeli, jonka kirkkaus yltää 330 nitiin. Tehoista on vastaamassa neliytiminen MediaTekin kehittämä Helio P22T -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 2 tai 4 gigatavua RAM-muistia versiosta riippuen. Sisäistä tallennustilaa tabletissa on versiosta riippuen 32, 64 tai 128 gigatavua. Akunkestosta on kerrottu vastaavan suuren 5000 milliampeeritunnin akun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lenovo on laittanut tablettiin myöskin 8 megapikselin kamera takaosaan sekä 5 megapikselin kameran etupuolelle. Käyttöjärjestelmänä on kerrottu toimivan jo vanha Android 9.0 Pien, mutta tabletin erikoisuus on Google Assistantin Ambient-tila.

Myyntipakkauksen mukana toimitetaan myöskin telakointiasema, johon tabletti on mahdollista asettaa. Telakassa on microUSB-liitin, mutta tabletissa itsessään on USB-C-liitäntä. Telakka pystyy lataamaan tablettia pogo-liitännän avustuksella.

Pohjois-Amerikassa tabletti tulee saataville huhtikuusta alkaen 189 dollarin hintaan. Euroopan osalta Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus 2nd Gen with Google Assistant -tabletin hinnoittelua ei ole vielä ilmoitettu.

Lähde: Lenovon lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo