SamsungYleinen

Samsungin tulevat Galaxy Buds+ -kuulokkeet saattavat olla iso pettymys – odotettu ominaisuus jäämässä pois

Vuotokuvassa Galaxy Buds+ -kuulokkeet.

Samsung julkaisi viime vuonna Galaxy S10 -puhelimien rinnalla Galaxy Buds -täyslangattomat nappikuulokkeet, joten uusia kuulokkeita Samsungilta odotetaan jälleen helmikuussa Galaxy S20 -puhelimien rinnalla. Galaxy Buds+ -kuulokkeet ovat olleet jo muutaman kuukauden huhujen kohteena ja Samsungin on odotettu lisäävän kuulokkeisiin muun muassa aktiivisen taustamelun vaimennukset.

Twitterissä mobiilivuodoistaan tunnettu käyttäjä Ice universe on kertonut tällä kertaa, että Galaxy Buds+ -kuulokkeissa ei tultaisi näkemään aktiivista taustamelun vaimennusta. Kyseinen ominaisuus on nähty jo muun muassa Applen ja Huawein tuoreimmissa täyslangattomissa nappikuulokkeissa, jonka takia ominaisuutta on odotettu myös Samsungin uusiin kuulokkeisiin. Valitettavasti odotettua ominaisuutta ei tultaisi kuitenkaan näkemään.

Galaxy Buds+ -kuulokkeissa kerrotaan sen sijasta olevan kuitenkin parempi akunkesto, nopeampi lataus sekä parempi äänenlaatu. Samsungin odotetaan luottavan kuulokkeissa edeltäjäversion muotoiluun, mutta tarjolle pitäisi olla tulossa uusi sininen Sky Blue -väriversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Lähde: Twitter (Ice universe)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung