LenovoYleinen

Lenovo esitteli kaksi edullista Android-tablettia

Lenovo Tab M8

Lenovo on julkaissut juuri ennen IFA 2019 -messuja kaksi uutta Android-pohjaista edullista tablettia. Uutuustabletit kantavat nimiä Lenovo Tab M7 ja Lenovo Tab M8, joiden mallinimeämisistä voidaan jo päätellä tablettien näyttökoot. Molemmat tabletit on tarkoitettu viihdekäyttöön ja ne tarjoavat myös lapsiystävällisen käyttöliittymän.

Tab M8 on tableteista hieman kehittyneempi ja varusteltu suuremmalla 8 tuuman näyttöpaneelilla. Tabletista on myös kaksi eri versiota, joista toisessa näytön tarkkuus on HD-tasoa ja toisen tarkkuus Full HD -tasoa. Tehoista on vastaamassa MediaTekin Helio A22 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 2 tai 3 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy versiosta riippuen 16 tai 32 gigatavua. Tabletin takaosan kamera on 5 megapikselin tasoinen ja etuosan kamera on 2 megapikselin tarkkuinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin käyttöjärjestelmänä on Android 9.0 Pie, jonka päällä hyrrää Lenovon oma käyttöliittymä. Akunkestosta vastaa massiivinen 5000 milliampeeritunnin akku, joka tarjoaa 12 tuntia videoiden katselua ja 18 tuntia netin selaamista. Tabletissa on myös micro-USB-latausliitin ja 3.5 mm kuulokeliitin.

Lenovo Tab M7

Tab M7 on varusteltu 7 tuuman HD-näytöllä, jossa on siis 1024 x 600 pikselin tarkkuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin MT8321 -järjestelmäpiiri Wi-Fi-versiossa ja LTE-versiossa on MediaTekin MT8765B -järjestelmäpiiri. Tabletissa on myös 1 tai 2 gigatavua RAM-muistia tai 16 tai 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa versiosta riippuen. Tab M7:n taka- ja etuosassa on 2 megapikselin kamerat. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 9 Pie Go Edition ja akun kapasiteetti on 3450 milliampeerituntia.

Lenovo on tuomassa molemmat uutuustabletit myyntiin lokakuussa ja Tab M8:n HD-version hinta on 139 euroa, ja Full HD -version hinta on vastaavasti 159 euroa. Lenovo Tab M7 -tabletin lähtöhinta on Euroopassa 99 euroa.

Lähde: Lenovon lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo