NubiaYleinen

Nubia julkaisee uuden Red Magic 3S -pelipuhelimen 5. syyskuuta

Nubia on laajentamassa yhtiön pelipuhelinvalikoimaa uudella puhelimella ensi viikolla. Uusi puhelin kantaa nimeä Nubia Red Magic 3S ja sen odotetaan olevan hieman päivitetty versio huhtikuussa julkaistusta Red Magic 3 -versiosta.

Uusimman Weibossa julkaistun teaser-kuvan mukaan Red Magic 3S tullaan julkaisemaan ensi viikolla 5. syyskuuta Kiinassa järjestettävässä tilaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti puhelimesta ei ole vielä kerrottu tietoja julkisesti, mutta Red Magic 3S tulee saamaan huhujen mukaan Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiirin, joka on optimoitu erityisesti pelipuhelimille. Suurin muutos uutuuspiirissä on tehty grafiikkaprosessoriin, sillä Adreno 640 on kellotettu tehokkaammaksi ja sen pitäisi tarjota nyt jopa 15 prosenttia paremman suoristuskyvyn. Lisäksi Qualcomm on nostanut piirin Kryo 485 -ytimen kellotaajuuden 2,96 GHz:iin, kun Snapdragon 855 -versiossa sen kellotaajuus oli 2,84 GHz.

Nubia Red Magic 3S:n julkaisuun on enää alle viikko aikaa, joten puhelimesta saadaan kuulla lisää viimeistään ensi torstaina.

Lähde: Nubia (Weibo)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nubia