LenovoYleinen

Lenovo K13 Note -älypuhelin esiteltiin – tuttu puhelin uudella nimellä

Lenovo K13 Note

Motorola toimii nykyisin Lenovon alaisuudessa ja aikaisemmin valikoiduilla markkinoilla on nähty Motorolan älypuhelimia myynnissä Lenovon brändin alaisuudessa. Nyt Venäjän markkinoilla Lenovo on tehnyt erikoisen päätöksen ja tuonut aikaisemmin julkaistun Moto G10 -halpapuhelimen myyntiin uudella Lenovo K13 Note -mallinimellä.

Mitään eroa Moto G10- ja Lenovo K13 Note -puhelimien välillä ei ole, muuta kuin takaosassa oleva eri brändinimi. Lenovo on julkaissut puhelimen kahdessa värissä, jotka ovat harmaa ja valkoinen. Hintaa Lenovo K13 Note -puhelimella on 12 490 ruplaa, eli noin 143 euroa. Muun muassa Euroopassa Moto G10 -puhelimen hinta on 150 euroa, joten hinnassakaan ei ole suurta eroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti Lenovo K13 Note ei ole kovinkaan erikoinen. Se tarjoaa 6,5 tuuman näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus, 20:9-kuvasuhde sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 460 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua ja sitä voidaan laajentaa muistikortilla aina 512 gigatavuun asti. Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa, ja sitä ladataan vain 10 watin latauksella.

Takaosan neloiskamera koostuu 48 megapikselin pääkamerasta ja mukana on myös 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on myös 8 megapikselin tasoinen selfiekamera. Lenovo K13 Note -puhelimessa on myös Android 11 -käyttöjärjestelmä ja takaosaan sijoitettu sormenjälkilukija.

Lähde: 4pda.ru (venäjäksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo