SamsungYleinen

Samsung järjestää MWC 2021 -virtuaalitilaisuutensa 28. kesäkuuta – luvassa paljastus älykellojen tulevaisuudesta

Samsung järjestää Mobile World Congress (MWC) -tapahtumassa virtuaalisen Samsung Galaxy -session 28. kesäkuuta. Vuotuinen Barcelonassa järjestettävä MWC-messu peruttiin vuoden 2020 alussa ja siirrettiin kesäkuulle 2021 koronapandemian takia. Nyt myös pian alkavilla MWC-messuilla Samsung on läsnä pääasiassa virtuaalisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuuden aikana Samsung on luvannut esittelevänsä Galaxy-ekosysteemiään. Lisäksi tilaisuudessa tullaan julkaisemaan Samsungin visio tulevaisuuden älykelloista. Yhtiö on luvannut uusia mahdollisuuksia älykellojen kehittäjille sekä käyttäjille. MWC 2021 -tapahtuman aikana Samsung tulee todennäköisesti kertomaan uusimmat innovaationsa tietoturvan osalta.

Google kertoi jo omassa kehittäjätapahtumassaan aikaisemmin, että Samsungin seuraavan sukupolven älykellot tulevat perustumaan Googlen ja Samsungin yhteistyössä kehittämään uuteen Wear OS -versioon. Tulevissa kelloissa ei nähdä siis aikaisemmin Samsungille tutuksi tullutta TizenOS-käyttöjärjestelmää. MWC-tilaisuuden aikana Samsungilta ei odoteta uusia laitejulkaisuja, sillä älykellojen sekä uusien taittuvanäyttöisten puhelimien julkaisua odotetaan vasta elokuun aikana.

Samsung tulee lähettämään MWC-messujen virtuaalitilaisuuden suorana YouTuben kautta ja sitä on mahdollista seurata 28. kesäkuuta.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung