SuomiMobiiliYleinen

SuomiMobiili toivottaa rentouttavaa joulua!

SuomiMobiili toivottaa lukijoilleen ja yhteistyökumppaneilleen rentouttavaa joulua!

Vuoden 2021 aikana on tapahtunut paljon ja mobiilimaailma on mennyt kovaa tahtia eteenpäin. Ennen vuodenvaihdetta on kuitenkin aika rauhoittua joulun viettoon. Myös SuomiMobiilissa mobiiliuutisointi hiljenee hetkeksi, mutta heti joulun jälkeen palaamme laitearvostelujen kanssa tarjoamaan lukijoillemme mielenkiintoista luettavaa. Lisäksi ensi vuosi lähtee käyntiin nopeasti monenlaisilla tuotelanseerauksilla heti ensimmäisen viikon aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilissa on käynnissä vuoden loppuun asti perinteinen Vuoden Puhelin -äänestys, jossa etsitään jälleen vuoden parhaimpia älypuhelimia viidessä eri kategoriassa. Äänestykseen kannattaa käydä tutustumassa tämän linkin takaa, ja lopulliset tulokset tullaan julkaisemaan vuoden 2022 ensimmäisien päivien aikana.

Haluamme kiittää lukijoita sekä yhteistyökumppaneita jälleen yhdestä mielenkiintoisesta vuodesta! Ensi vuodesta tehdään toivottavasti yhdessä vieläkin mielenkiintoisempi!

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:SuomiMobiili