LGYleinen

LG Stylo 6 julkaistiin virallisesti – mielenkiintoinen uutuuspuhelin 219 dollarilla

LG Stylo 6

LG on esitellyt vihdoin vuotokuvissa aikaisemmin jo nähdyn Stylo 6 -mallinimeä kantavan älypuhelimen. Kyseessä on alle 200 dollariin sijoittuva puhelin, joka tarjoaa tyylikkään rakenteen sekä miellyttäviä teknisiä ominaisuuksia omassa hintapisteessään.

Uusi LG Stylo 6 on tullut myyntiin Yhdysvalloissa, eikä toistaiseksi ole tiedossa, onko LG suunnittelemassa laajempaa myyntiin saapumista. Puhelimessa on suuri 6,8 tuuman Full HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, jossa on pisaramainen loviratkaisu. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio P35 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laite tukee myös microSD-muistikorttia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen akunkesto on 4000 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan USB-C-tyypin liittimen kautta. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 10. LG Stylo 6 -puhelimen takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä syvyysterävyyskamerasta. Etuosassa on 13 megapikselin tasoinen selfiekamera.

LG on varustellut puhelimen myös perinteisellä sormenjälkilukijalla, joka sijaitsee takaosassa. LG Stylo 6 on saanut nimensäkin mukaisesti sisäänrakennetun stylus-kynän, jonka avulla voidaan kirjoittaa esimerkiksi muistiinpanoja.

Uutuuspuhelin on saatavilla Yhdysvalloissa nyt 219 dollarin hintaan ja tarjolla on vain kuvissa nähtävä vaalea väriversio.

Lähde: Boost Mobile (LG Stylo 6)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG