OnePlusYleinen

OnePlus 8 Pron Color Filter -kameraa ei poistetakaan käytöstä globaalisti – päivitys tulossa lähiviikkoina

OnePlus 8 Pron kamera

OnePlus 8 Pro -puhelimen Color Filter -kamera on ollut viimeisen viikon aikana esillä, sillä sen avulla on ollut mahdollista nähdä muovin, lasin ja jopa vaatteiden läpi. OnePlus kertoi Kiinassa tänään, että yhtiö on päättänyt poistaa Color Filter -kameran käytöstä tulevassa päivityksessä, mutta nyt OnePlus on ilmoittanut asiasta myös globaalisti.

Tuoreen foorumipostauksen mukaan OnePlus ei tule poistamaan Color Filter -kameraa globaalisti myytävistä OnePlus 8 Pro -puhelimista, joissa on OxygenOS-käyttöliittymä. Tämän päiväinen Weibossa tehty ilmoitus koski ainoastaan Kiinassa puhelimista löytyvää HydrogenOS-käyttöliittymää ja syykin siihen on hyvin looginen. OnePlussan mukaan Kiinassa on sosiaalisen median kanavissa lähtenyt leviämään virheellistä tai harhaanjohtavaa tietoa kameran toiminnasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus kertoo työskentelevänsä OTA-päivityksen parissa, jonka avulla pyritään parantamaan Color Filter -kameran toiminnallisuutta niin, ettei sillä olisi mahdollista nähdä esineiden tai vaatteiden läpi. OnePlussan mukaan päivitys on tulossa lähiviikkojen aikana, mutta tarkkaa aikataulua sille ei vielä annettu.

OnePlussan tuorein lausunto tarkoittaa siis lyhykäisyydessään, että kamera tullaan poistamaan käytöstä vain Kiinassa myydyissä puhelimissa ja globaalisti myytäville OnePlus 8 Pro -puhelimille tullaan tarjoamaan päivitys, joka rajoittaa Color Filter -kameran toimintaa. OnePlus 8 Pron käyttäjät voivat siis jatkossakin taltioida puhelimensa 5 megapikselin kameralla mielenkiintoisia photochrom-tyyliteltyjä kuvia.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Mitä mielenkiintoista siinä enään on kun kameran hauskinta filtteriä rajoitetaan.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus