LGYleinen

Tätä puhelinta LG ei ehtinyt julkaisemaan – LG Velvet 2 Pron kuvat ja video paljastavat laitteesta lähes kaiken

LG Velvet 2 Pro

LG päätti keväällä luopua kokonaan älypuhelinliiketoiminnastaan ja monet kehitteillä olleet puhelimet jäivät julkaisematta. Yksi puhelimista on ollut LG Velvet 2 Pro tai aikaisemmin koodinimellä tunnettu LG Rainbow. LG ehti valmistamaan puhelinta muutamia tuhansia kappaleita ja ne myytiin yhtiön työntekijöille. Nyt nettiin on ladattu useita kuvia puhelimesta, jota ei koskaan julkaistu virallisesti.

Tietojen mukaan LG valmisti uutta Velvet 2 Pro -puhelinta kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, beige ja pronssi. Mustaa versiota valmistettiin 1900 kappaletta, beigeä 900 kappaletta ja pronssia vain 200 kappaletta. Netissä julkaistuissa kuvissa LG Velvet 2 Pro on nähty mustassa ja beigessä väriversiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat paljastavat laitteen tutun alkuperäisestäkin Velvet-puhelimesta tutun muotoilun. Takaosassa on kolme erillistä kameraa, joiden alapuolella on LED-salamavalo. Etuosassa on reunoilta kaartuva näyttöpaneeli ja näytössä on varsin minimoidut kehykset. Mustan väriversion takaosassa on nähtävillä myös lasin reunoilla mielenkiintoinen sateenkaariefekti, joka on tuomassa ilmettä laitteelle. Kamerat on varusteltu kultaisella kehyksellä. Kuvien perusteella LG on suunnitellut Velvet 2 Prohon myös paineherkät painikkeet, sillä tuttuja fyysisiä painikkeita ei ole laitteen reunoilla havaittavissa.

Puhelimessa on tiedetty olevan Qualcommin tehokkain Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, 6,8 tuuman kaartuva POLED-näyttöpaneeli sekä metallista ja lasista koostuva rakenne. Näytön tarkkuus on Full HD+ -tasolla ja siinä on 120 hertsin virkistystaajuus sekä etukameraa varten tehty reikä. LG Velvet 2 Pro on varusteltuna lisäksi 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavulla sisäistä tallennustilaa. Akunkesto on suuren 4500 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan 25 watin pikalatauksella.

LG on laittanut puhelimen takaosaan lisäksi kolmoiskameran, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, joka kykenee 3x optiseen zoomaukseen. LG Velvet 2 Pron takaosan kameroista pää- ja telekamerassa on optinen kuvanvakautus. Etuosassa on lisäksi 10 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Nettiin on julkaistu unboxing-video LG Velvet 2 Pro -puhelimesta, joka osoittaa puhelimen myyntipakkauksen. Videon voi katsoa alapuolelta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Twitter (Tron)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG