SamsungYleinen

Samsungin tuleva Galaxy Watch Active 4 -älykello esillä tarkoissa kuvissa – tulossa tarjolle neljässä väriversiossa

Samsung Galaxy Watch -älykellosarja on saamassa pian suuren muutoksen, sillä Samsung tulee luopumaan TizenOS-käyttöjärjestelmästä ja siirtyy käyttämään Googlen kanssa kehitettyä uutta Wear OS -käyttöjärjestelmää. Toistaiseksi tiedot Samsungin uusista älykelloista ovat varsin vajanaisia, mutta nyt tunnettu vuotaja Steve Hemmerstoffer on julkaissut tarkkoja kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta Galaxy Watch Active 4 -älykellosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat perustuvat kellon CAD-mallinnukseen, joten niihin voi tulla vielä muutoksia. Tulevassa älykellossa Samsung on uudistanut muotoilua sekä tehnyt siitä hieman virtaviivaisemman verrattuna aikaisempaan. Kellossa on tasaiset kyljet, mutta edelleen luotetaan pyöreään kellotauluun. Galaxy Watch Active 4:n oikeassa kyljessä on kaksi painiketta, mutta vasemmassa kyljessä ei ole mitään. Kuvat eivät paljasta kellon takaosaa, mutta vuoto kertoo Samsungin suunnittelevan neljää väriversiota, jotka olisivat musta, vihreä, hopea sekä kultainen.

Valitettavasti Galaxy Watch Active 4 -kellosta ei ole vielä muita tietoja vuotanut, mutta kuvat antavat ensivilauksen siitä, mitä on luvassa. Samsung tulee järjestämään MWC 2021 -messujen aikana 28. kesäkuuta virtuaalisen tapahtuman, jossa tullaan esittelemään älykellojen tulevaisuus. Tilaisuudessa todennäköisesti kerrotaan enemmän uudesta Googlen kanssa yhteistyössä kehitetystä Wear OS -versiosta, mutta varsinaisia älykellojulkaisuja ei ole tilaisuudessa odotettavissa.

Lähde: Giznext.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung