LGYleinen

LG Velvet on korealaisyhtiön tulevan älypuhelimen nimi

LG on vahvistanut tänään tulevan älypuhelimen nimeämisen, joka on selvästi yhtiön aikaisemmasta strategiasta poikkeava. LG:n mukaan muutoksia on jouduttu tekemään, sillä näkypäivänä älypuhelimet ovat samanlaisia ja erottuvuutta on haastava tehdä pelkästään teknisien ominaisuuksien perusteella.

Uuden älypuhelimen pitäisi erottua erityisesti tyylikkäällä muotoilulla. Tulevassa LG Velvet -puhelimessa on ainutlaatuinen vesipisaramainen kameratoteutus sekä tyylikäs symmetrinen muotoilu. LG Velvet on ensimmäinen laite, joka toteuttaa LG:n uutta mobiilistrategiaa. LG ei siis tule enää käyttämään aakkosia puhelimien nimissä, vaan käyttää merkityksellisempiä nimiä, jotka myös merkitsevät kuluttajalle jotain. Uuden Velvet-mallinimi on tarkoitettu herättämään kuluttajissa mielikuvia erityisesti sulavuudesta sekä premium-luokan pehmeydestä, jotka ovat tulevan puhelimen kaksi keskeistä ominaisuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LG:n uusin brändisuuntaus tarkoittaa siis, että tulevaisuudessa ei todennäköisesti nähdä enää G- tai V -malliston huippuälypuhelimia. Uusi LG Velvet -puhelin tullaan julkaisemaan odotuksien mukaan Koreassa toukokuussa 2020. LG on jo aikaisemmin julkaissut luonnoskuvia tulevasta puhelimestaan. 

Lähde: LG:n lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. LGn puhelimia Suomeen !! Parasta mitä ikinä käytössäni on ollut .

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG