LGYleinen

LG vilautti tulevan puhelimensa muotoilua – poikkeaa selvästi nykyisestä trendistä

LG:n on odotettu julkaisevansa uuden älypuhelimensa 15. toukokuuta, jolloin luvassa pitäisi olla G-malliston korvaaja. Nyt LG on antanut pientä esimakua tulevasta älypuhelimesta virallisesti julkaisemalla luonnoskuvia laitteen muotoilusta. Kuvien perusteella puhelimessa on ainakin yksi suuri eroavaisuus kilpailijoiden puhelimiin.

Tulevassa puhelimessa LG tulee keskittymään minimaaliseen muotoiluun, johon on haettu inspiraatiota luonnosta. LG kutsuu kamera-asetelmaa vesipisaroiksi, sillä puhelimessa on kolme kamerasensoria, joista ylin on suurin, hieman ulkoneva kamerasensori. Kaksi muutama kameraa löytyvät symmetrisesti pääkameran alapuolelta ja ne muistuttavat vahvasti vesipisaroita. Kameroiden alapuolella on myös LED-salamavalo. LG pyrkii kamera-asetelmalla selvästi rikkomaan alan trendiä, joka on tällä hetkellä suuret laatikkomaiset kamera-alueet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Luonnoskuvat paljastavat puhelimen symmetrisesti kaartuvat taka- ja etuosat, jota LG kutsuu nimellä 3D Arc Design. LG:n seuraavassa puhelimessa on siis kaartuva näyttöpaneeli, kolmoiskamera sekä premium-luokan rakenne. LG ei ole vielä vahvistanut laitteen julkaisuajankohtaa, mutta tietojen mukaan julkaisu voisi olla toukokuun puolivälissä.

Lähde: LG lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG