LGYleinen

LG:n erikoinen kääntyvällä kaksoisnäytöllä varusteltu puhelin paljastui vuotovideolta

LG Wing

LG on tarjonnut muutamille puhelimilleen kaksoisnäyttölisäosaa, mutta nyt ominaisuus on todennäköisesti kehittymässä aivan uudenlaiseksi. Jo aikaisemmin huhuissa on ollut LG Wing -älypuhelin, josta tällä kertaa on julkaistu uusi vuotovideo. Erikoisen puhelimen julkaisua odotetaan vielä tämän vuoden aikana, mutta LG ei ole sitä vielä itse vahvistanut.

Tulevassa LG Wing -puhelimessa odotetaan olevan 6,8 tuuman suuruinen päänäyttö, joka voidaan kääntää vaakatasoon. Päänäytön alapuolella on toinen näyttö, jonka koko on noin 4 tuumaa, jonka avulla voidaan toteuttaa erilaisia toimintoja. Videolla puhelin nähdään tositoimissa, sillä päänäyttöä voidaan käyttää vaikka samanaikaisesti navigointiin, kun pikkunäytöltä voidaan ohjata musiikkia tai vastata puheluun, niin ettei navigointi häiriinny.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi nyt videolla nähtävästä LG:n puhelimesta tiedetään todella vähän. Kääntyvän näytön kaikista käyttötilanteista ei ole vielä tietoa, mutta siitä voi olla juurikin hyödytä videolla nähtävässä tilanteessa. Todennäköisesti LG on keksinyt myös muita käyttötilanteita. LG on kuitenkin yrittämässä jotain, mikä ei ole pelkästään perinteinen älypuhelin, vaan tarjoaa jotain mitä ei markkinoilla ole vielä nähty.

Huhujen mukaan LG saattaisi hyödyntää puhelimessa Qualcommin kehittämää Snapdragon 765G -järjestelmäpiiriä, joten puhelimeen on lupa odottaa myös 5G-yhteyksiä. LG tulee julkaisemaan puhelimen kuitenkin vielä tänä vuonna, joten todennäköisesti erikoisesta laitteesta tullaan kuulemaan lisätietoja tulevina viikkoina.

Lähde: Androidauthority.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG