CATYleinen

Kovaan käyttöön tarkoitettu Cat S42 -älypuhelin myyntiin Suomessa 249 euron hintaan

Bullitt Group on ilmoittanut tänään, että yhtiön tuore Cat S42 -älypuhelin on tulossa myyntiin Suomessa 249 euron hintaa. Uutuuspuhelimessa on keskitytty kestävään rakenteeseen, joka kestää myös ääriolosuhteissa. Teknisien ominaisuuksien valossa Cat S42 on hintaluokassaan varsin perinteikäs älypuhelin, eikä tarjoa suurempia yllätyksiä.

Cat S42 on varusteltuna 5,5 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelilla, jossa on HD+ -tarkkuus sekä 18:9-kuvasuhde. Näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass 5 -lasi, ja näyttö toimii myöskin märillä käsillä sekä hanskoilla. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio A20 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa on myös tuki microSD-muistikortille, jonka avulla voidaan laajentaa tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Cat S42 -puhelimeen on saatu kaksi kappaletta, jotka ovat 13 megapikselin takakamera sekä 5 megapikselin etukamera. Puhelimessa on myös 4200 milliampeeritunnin akku, NFC-tuki, kuulokeliitin sekä USB-C-tyypin latausliitin. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 10, mutta se on päivitettävissä myöhemmin Android 11 -versioon. Valmistajan mukaan puhelin saa kolmen kuukauden välein tietoturvapäivityksiä aina kolmen vuoden ajan.

Rakenteeltaan Cat S42 on muovia ja sen pitäisi kestää kovaakin käyttöä. Uutuuspuhelin on muun muassa MIL-STD-810G- ja IP68-sertifioitu, joka tarkoittaa laitteen olevan täysin vesitiivis 1,5 metrin syvyydessä jopa 35 minuutin ajan. Valmistajan mukaan laitetta testattiin myös pudottamalla se toistuvasti 1,8 metrin korkeudesta teräspinnalle. Lisäksi se on läpäissyt tärinätestit sekä suolasumuolosuhteet ja kestää äärimmäisiäkin työskentelylämpötiloja.

”Cat Phonesin asiakkaat tarvitsevat puhelimen, johon he voivat luottaa ammatista tai olosuhteista riippumatta. Esimerkiksi pelastus- ja rakennusalalla kestävyys on koetuksella tai sairaaloissa hygienia etusijalla. Cat S42 on suunniteltu heille täysin luotettavaksi kumppaniksi toimimaan tilanteessa kuin tilanteessa.”, Cat-puhelimia valmistavan Bullitt Groupin VP-tuoteportfolion johtaja Peter Cunningham sanoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Cat S42 on saatavilla Suomessa Gigantin, Veikon Koneen, Elisan, DNA:n ja Verkkokauppa.comin valikoimista. Puhelimen hinta on 249 euroa.

CAT S42 tekniset tiedot:

 • Näyttö: 5,5 tuumaa, IPS LCD, HD+ -tarkkuus (1440 x 720), 18:9-kuvasuhde, Gorilla Glass 5
 • Järjestelmäpiiri: MediaTek Helio A20 MT
 • RAM-muisti: 3 gigatavua
 • Tallennustila: 32 gigatavua + muistikorttipaikka
 • Käyttöjärjestelmä: Android 10 (päivitettävissä Android 11)
 • Takakamera: 13 MP pääkamera (f/2.0, PDAF)
 • Etukamera: 5 MP
 • Akku: 4200 mAh
 • Muuta: NFC, USB-C, kuulokeliitin, IP68
 • Mitat: 161,4 x 77,3 x 12,7 mm
 • Paino: 220 grammaa
 • Värit: Musta

Lähde: Bullit Groupin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

 1. Nyt kaikki kestävän puhelimen perään hinkuvat hankkii ton puhelimen.

 2. Blackviewin tuotteet kannattaa tarkistaa

Kommentoi

Lisää aiheesta:CAT