LGYleinen

LG:n tuorein Velvet-5G-puhelin saapuu myyntiin Euroopassa 649 euron hintaan

LG Velvet

LG on ilmoittanut, että yhtiön tuorein 5G-älypuhelin on saapumassa vihdoin myyntiin Euroopassa. LG Velvet julkaistiin alun perin jo Etelä-Koreassa huhtikuun lopulla ja kyseessä on LG:n ensimmäinen älypuhelin Snapdragon 765G -järjestelmäpiirillä varusteltuna. Suomessa LG:n puhelimet eivät ole olleet enää muutamaan vuoteen virallisesti myynnissä, eikä myöskään LG Velvetin Suomeen saapumisesta ole mitään tietoja.

Euroopassa LG Velvet saapuu aluksi myyntiin Saksassa, Italiassa, Espanjassa, Unkarissa sekä Puolassa. LG:n mukaan muut valikoidut Euroopan, Aasian, Amerikan ja Afrikan maat seuraavat myöhemmin perässä. Italiassa LG Velvet -puhelimen hinnoitteluksi on ilmoitettu 649 euroa ja ennakkotilaajat saavat myös kaupan päälle Dual Screen -lisäosan, LG Tone -kuulokkeet sekä suojakuoren, joiden yhteisarvo on 400 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudessa LG Velvet -puhelimessa luotetaan 6,8 tuuman suuruiseen Cinema FullVision -näyttöön, jossa on 20,5:9-kuvasuhde. Näytössä on pisaramainen loviratkaisu, jossa on yksi kamerasensori. Puhelimessa hyödynnetään Qualcommin tuoreinta keskihintaluokan puhelimille suunnattua Snapdragon 765G -järjestelmäpiiriä, jossa on integroitu 5G-modeemi. Euroopassa myyntiin on tulossa 6 gigatavun RAM-muistilla sekä 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varusteltu versio. Puhelimessa on myös paikka muistikortille.

Kamerapuolella LG luottaa varsin perinteisiin keskihintaluokan puhelimien toteutukseen. Takaosan kolmoiskamera koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta ja 5 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. LG Velvetin yksi erikoisuus ASMR-ominaisuus, jolla voidaan taltioida yksityiskohtaista ääntä videoihin.

Akunkesto on 4300 milliampeeritunnin varassa, jota voidaan ladata USB-C-tyypin latausliittimen kautta tai vaihtoehtoisesti langattomasti. LG hyödyntää puhelimessa myös stereokaiuttimia, joiden kerrotaan takaavan erinomaisen äänentoiston. LG Velvet tukee myös lisävarusteita, kuten LG Dual Screeniä, jolla saadaan toinen näyttö yhdistettyä puhelimeen. Lisäksi puhelimessa on tuki Stylus Pen -kynälle.

Lähde: LG:n lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tarttis saada Suomeenkin . En muuta ikinä osta kuin LGtä . Paras laadultaan , ollut jo monta !!!

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG