SuomiMobiiliYleinen

SuomiMobiili täyttää tänään viisi vuotta

SuomiMobiili on ollut nyt viisi vuotta pystyssä, sillä ensimmäiset uutiset SuomiMobiilissa julkaistiin 17. kesäkuuta 2015. Viisi vuotta SuomiMobiilin parissa on mennyt nopeasti ja viimeisen vuoden aikana sivusto on kehittynyt valtavasti kohti käyttäjäystävällisempää käyttökokemusta.

Kuluva vuosi on ollut yksi SuomiMobiilin parhaimmista, sillä alkuvuodesta uudistimme sivuston ulkoasun selkeämmäksi sekä nopeutimme käyttökokemusta niin, että SuomiMobiilin sivujen lataamiseen ei enää tarvita huippunopeita 5G-yhteyksiä. SuomiMobiilin käyttökokemus on sulava hitaammillakin yhteyksillä, josta olemme saaneet paljon positiivista palautetta.

Sivustouudistus oli SuomiMobiilille suuri harppaus eteenpäin, sillä tämän ansiosta pystyttiin kasvattamaan sivustoa, lukijamääriä sekä sivulatauksia huimasti. Alkuvuoden aikana olemme päässeet sivulatauksissa 300 000 – 400 000 kuukausitasolle, joka on jopa 300 prosenttia enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Huimaa kasvua on siis tapahtunut vuoden 2020 aikana ja kasvu on jatkunut myös kesän aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Olemme lisäksi kehittäneet alkuvuoden aikana SuomiMobiilin mainosmyyntiä parempaan suuntaan, sillä solmimme yhteistyösopimuksen ePrice Oy:n kanssa, joka on hoitanut helmikuusta alkaen suomimobiili.fi -sivuston mainosmyynnin yksinoikeudella. Kumppanuuden ansiosta SuomiMobiilissa pystytään tarjoamaan aikaisempaa lukijaystävällisempää mainontaa, joka ei häiritse uutisien tai arvostelujen lukemista, eivätkä mainokset hidasta sivustoa.

Tulevaisuudessa SuomiMobiilissa on tarkoitus tarjota laadukasta ja ajantasaista päivittäistä uutissisältöä lukijoille sekä ennen kaikkea kattavia laitearvosteluja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilia kannattaa käydä seuraamassa Facebookissa ja Twitterissä, joissa jaamme aina kaikki artikkelimme ja arvostelumme. Lisäksi SuomiMobiili kannattaa laittaa seuraukseen Instagramissa, jossa julkaisemme kuvia laitteista, joita meillä on testattavana.

Kiitos kaikille lukijoille, yhteistyökumppaneille ja sivuston kanssa avustaneille, jotka ovat mahdollistaneet SuomiMobiilin viiden vuoden mittaisen historian. Toivottavasti sivustolla on ainakin vastaava matka edessään.

/////

Eero Salminen
SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:SuomiMobiili