SharpYleinen

Sharp palaa Pohjoismaiden markkinoille uusilla EQ-malliston Android TV -älytelevisioilla

Sharpin uusi televisio.

Sharp on tänään tiedottanut julkistavansa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa uusimman 4K QLED Android TV -mallistonsa. Sharpin uuden EQ-malliston televisioissa on monipuoliset ominaisuudet, ja niissä on panostettu hyvään kuvan- ja äänenlaatuun sekä tyylikkääseen muotoiluun.

Sharpin EQ-malliston uusissa 4K-malleissa on ensi kertaa mukana QLED-teknologia (Quantum Dot) sekä tuki HDR10:lle, HLG:lle (Hybrid Log Gamma) sekä Dolby Vision -teknologialle 12-bittisellä väriavaruudella. Lisänä on Sharpin AQUOS Smooth Motion -teknologia, joka parantaa toiston sulavuutta lisäämällä siihen kuvia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sharp on myös ryhtynyt yhteistyöhön harman/kardonin kanssa tarjotakseen katsojille loistavan kuvan lisäksi myös erinomaisen äänentoistokokemuksen. Kaksi integroitua kaiutinta tuottaa yhteensä 24 watin tehon, ja ne on kehitetty erityisesti EQ-mallistoa varten. Musiikki sekä elokuva- ja peliäänet toistuvat kirkkaina ilman havaittavaa säröytymistä.

EQ-mallisto tukee myös Dolby Atmos -teknologiaa ja on taaksepäin yhteensopiva nykyisen DTS-koodatun sisällön kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

EQ-sarja on kehitetty estetiikka huomioiden, minimalistisella ja pohjoismaisella otteella. Sharpin uusi EQ-mallisto käyttää alumiinirunkoa, ja väreinä on saatavana sekä musta (EQ3) että hopea (EQ4) ja erilaisia säleikköjä sisäänrakennetuille harman/kardon-kaiuttimille.

Uusi EQ-mallisto perustuu Android TV -alustaan ja tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia viihtymiseen. Google Assistant -toiminto on sisäänrakennettuna, ja ainutlaatuisena ominaisuutena EQ-mallistossa on myös tuki Google Stadia -palvelulle, jonka kautta voi suoratoistaa AAA-pelejä 4K HDR -tarkkuudella. EQ-mallistossa on myös HDMI 2.1, ja eARC-toiminnon kautta voidaan saada käyttöön 7.1-kanavainen ääni esimerkiksi Dolby Atmos -yhteensopiville soundbar-kaiuttimille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sharpin 4K Ultra HD TV on saatavana nyt, ja sen koot ja hinnat ovat listattuna alapuolella.

  • 50” (127 cm) – 799 euroa
  • 55” (139 cm) – 899 euroa
  • 65” (165 cm) – 1199 euroa
  • 75” (189 cm) – 1599 euroa

Lähde: Sharpin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sharp