SamsungYleinen

Luotettava vuotaja paljasti kuvat Galaxy Tab S8 -tableteista – Galaxy Tab S8 Ultra saamassa loven

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Luotettavista vuodoistaan tunnettu Evan Blass on julkaissut Twitter-tilillään ensimmäisiä varsinaisia tuotekuvia Samsungin toistaiseksi julkaisemattomista Galaxy Tab S8 -sarjan tableteista. Aikaisemmissa huhuissa on jo puhuttu toisinaan kolmesta huipputabletista, jotka olisivat Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8 Plus sekä Galaxy Tab S8 Ultra.

Blassin julkaisemista kuvista voidaan hyvin päätellä Galaxy Tab S8- ja Tab S8 Plus -laitteiden olevan ulkoisesti varsin samanlaisia. Tableteissa on kulmista pyöristetyt näyttöpaneelit ja näytöissä on kohtalaiset kehykset. Näyttöjen yläreunassa on etukamera ja kuvista voidaan päätellä kehyksien olevan alumiinia. Tablettien yläreunaoissa on myös hieman ulkonevat virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Tab S8 Plus

Kaikista erottuvin tabletti on Galaxy Tab S8 Ultra, jonka näyttö on aikaisempaa suurempi ja myös kehykset ovat selvästi kapeammat. Näytön yläreunassa on esillä myös erikoisesti lovi, joka on hyvin harvinainen tableteissa. Lovesta löytyy nähtävästi ainakin etukamera. Vuotokuvan perusteella tabletti olisi valmistettu ainakin alumiinikehyksestä ja yläreunassa on esillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Samsungin on odotettu julkaisevan Galaxy Tab S8 -sarjan huipputablettinsa alkuvuodesta 2022, joten kovin kauaa julkaisua ei tarvitse enää odottaa. Kaikkien tablettien on odotettu perustuvan Qualcommin tuoreimpaan Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriin, mutta tarjolla saattaa olla myös Samsungin omaan Exynos 2200 -järjestelmäpiiriin perustuvat versiot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Tab S8

Huhuissa Galaxy Tab S8+ -tablettiin on odotettu myös 12,4 tuuman OLED-näyttöpaneelia, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Akunkeston pitäisi olla 10090 milliampeeritunnin akun varassa ja tuettuna pitäisi olla 45 watin pikalataus. Lisäksi huhuissa Galaxy Tab S8 Ultra -tablettiin on odotettu suurta 14,6 tuuman näyttöä ja Galaxy Tab S8 -perusmalliin vain 11 tuuman näyttöä.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung