OnePlusYleinen

OnePlus avaa Red Cable Club -jäsenohjelmansa Euroopassa – vihjaa myös uudesta audiotuotteesta

OnePlus on tuonut Euroopassa saataville Red Cable Club -jäsenohjelmansa, joka on aikaisemmin ollut saatavilla vain muutamilla markkina-alueilla. OnePlussan mukaan Red Cable Club on tapa yhteisölle kokoontua yhteen ja nauttia uusimmasta teknologiasta ensimmäisten joukossa, sekä saada eksklusiivisia etuja.

”Red Cable Club on ollut valtava menestys Intiassa, ja olemme innoissamme voidessamme tuoda sen eurooppalaiselle yhteisöllemme, sillä meillä on täällä todella paljon erittäin innokkaita ja verkostoituneita käyttäjiä”, sanoi Tuomas Lampen, OnePlussan Euroopan strategiajohtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Red Cable Clubin juuret juontavat juurensa OnePlussan toimitusjohtajan Pete Laun Intian matkaan vuonna 2019. Matkalla Bangaloren lentokentän läpi Pete huomasi latausaseman, joka oli täynnä OnePlussan tuttuja punaisia latauskaapeleita. Tämä toi Petelle mieleen sen, kuinka konkreettisesti OnePlus-yhteisö ympäri maailmaa on yhteydessä toisiinsa. Käyttäjät on helppo tunnistaa OnePlussaa symboloivan punaisen kaapelin kautta. Tämä sai Peten keksimään idean Red Cable Clubista.

Alun perin vain intialaisille OnePlus-yhteisön jäsenille avoin Red Cable Club on kasvanut OnePlussan mukaan kovaa vauhtia, ja miljoonat OnePlus-käyttäjät eri puolilla Intiaa ovat voineet hyötyä eksklusiivisista eduista, kuten OnePlus-tuotteiden alennuksista, uusien OnePlus-tuotteiden eksklusiivisista ennakkomyynneistä sekä OnePlussan kumppaneiden tarjouksista. Nyt myös eurooppalaiset voivat liittyä Red Cable Clubiin ja olla osa laajempaa OnePlus-liikettä, saaden samalla jäsenetuja ja alennuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Red Cable Clubin ensimmäisellä tasolla on tarjolla muun muassa 2 prosentin alennus puhelimista ja 10 prosentin alennus lisävarusteista sekä ilmainen toimitus. OnePlus on samalla vihjannut tulevasta tuotelanseerauksesta, sillä klubin jäsenillä kerrotaan olevan pääsy hankkia ennakkoon seuraava OnePlussan audiotuote joulukuun alussa. Tämän voidaan odottaa tarkoittavan OnePlussalta olevan tulossa joulukuun alussa esimerkiksi uudet kuulokkeet, sillä muita audiotuotteita yhtiöllä ei toistaiseksi ole ollut.

”OnePlus tulee tarjoamaan useita etuja Euroopan Red Cable Clubin jäsenille, mukaan lukien pääsyn hankkia ennakkoon seuraava OnePlus-audiotuote joulukuun alussa”, kerrotaan OnePlussan tiedotteessa.

Lähde: OnePlussan sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus