XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee uuden POCO X3 GT -puhelimen 28. heinäkuuta – tällainen uutuus on luvassa

Xiaomin tytärbrändi Poco kertoi jo viime viikolla suunnitelmistaan julkaista uusi POCO F3 GT -puhelin Intian markkinoilla 23. heinäkuuta, mutta nyt Poco on kertonut tuovansa uuden puhelimen myyntiin myös globaalisti. Tällä kertaa kyse ei ole POCO F3 GT -mallista, vaan edullisemmasta POCO X3 GT -puhelimesta.

Uusi POCO X3 GT tullaan esittelemään globaaleille markkinoille ainakin Malesiassa 28. heinäkuuta, ja todennäköisesti laite on tulossa tarjolle myös Euroopassa. Kyseessä on sama puhelin kuin Kiinassa hiljattain julkaistu Redmi Note 10 Pro 5G, joten suuria yllätyksiä ei pitäisi olla luvassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 10 Pro 5G

POCO X3 GT tulee olemaan kuitenkin todella mielenkiintoinen laite, jos suuria muutoksia ei tulla näkemään kiinalaiseen kaksoisveljeen. Puhelimeen on lupa odottaa muun muassa 6,6 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelia, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan MediaTekin kehittämä Dimensity 1100 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on myös 64 megapikselin kolmoiskamera, 5000 milliampeeritunnin akku sekä 67 watin pikalataus.

Kiinassa Redmi Note 10 Pro 5G maksaa edullisimmillaan hieman alle 200 euroa, joten POCO X3 GT -puhelimen hinnan voidaan olettaa asettuvan noin 300 euroon globaaleilla markkinoilla. Todennäköisesti vielä ennen ensi viikolla tapahtuvaa julkaisua puhelimesta tullaan kuulemaan lisätietoja.

Lähde: Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi