Snap Inc.Yleinen

Maksullinen Snapchat+ -palvelu julkaistiin – saatavilla aluksi valituissa maissa

Snapchat+

Suosittu sosiaalisen median alusta Snapchat on saanut maksullisen version. Snap-yritys on esitellyt uuden maksullisen Snapchat+ -palvelun. Palvelun hinta on 3,99 dollaria kuukaudessa. Ainakin aluksi Snapchat+ tulee olemaan pääosin kosmeettinen päivitys.

Snap on kertonut The Vergelle, että Snapchat+ -jäsenet saavat mahdollisuuden muuttaa sovelluskuvakkeita muutamista Snapchattiin tarjolle tulevista vaihtoehdoista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämän lisäksi Snapchat+ -palvelun ominaisuuksiin kuuluu, että käyttäjä näkee, ketkä ovat katsoneet uudelleen heidän tarinansa, sekä Snapchat+ -palvelun käyttäjä pystyy jatkossa kiinnittämään haluamansa kaverin Best Friend -listansa ensimmäiseksi.

Snapchatin ulkoasu muuttuu joltain osin. Kuva: snap Inc.

Mainosten poistumisesta haastattelussa ei mainittu, vaan Snapchatin edustaja kertoi, että mainokset ovat Snap-yhtiön liiketoiminnan ydin nyt ja tulevaisuudessa.

Snapchatin edustaja kertoi haastattelussa, että kaikki ominaisuudet eivät lopulta jää vain plus-palvelun käyttäjille. Sellaiset ominaisuudet, jotka perustuvat vuorovaikutukseen toisen käyttäjän kanssa julkaistaan lopulta kaikille käyttäjille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Snapchat+ -palvelu tulee aluksi saataville Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Iso-Britanniaan, Ranskaan, Saksaan, Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Saudi-Arabiaan ja Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin. Muut maat saavat plus-palvelun ja sen ominaisuudet käyttöönsä myöhemmin.

Lähde: The Verge, Snap Inc. uutishuone

Kommentoi

Lisää aiheesta:Snap Inc.