SamsungYleinen

Massiivinen vuoto paljastaa pitkälti kaiken Galaxy S22 -puhelimista ja Galaxy Tab S8 -tableteista – katso Samsungin sisäiset diaesitykset täältä!

Samsung Galaxy S22 -puhelimien avainominaisuuksia.

Samsung tulee julkaisemaan ainakin Galaxy S22 -sarjan huippupuhelimensa globaalisti 9. helmikuuta järjestettävässä Unpacked-tapahtumassa. Tilaisuudessa saatetaan nähdä myös Samsungin uudet lippulaivatason Galaxy Tab S8 -sarjan tabletit. Puhelimista ja tabletista on kuultu viime viikkoina jo useita huhuja sekä nähty tarkkoja tuotekuvia. Tällä kertaa nettiin on ladattu Samsungin sisäiset diaesitykset, jotka eivät jätä enää juurikaan mielikuvitukselle varaa.

Vuoto pitää sisällään 38 diaa sekä 2 videota. Dioilla käydään läpi Galaxy S22 -puhelimien sekä Galaxy Tab S8 -tablettien ominaisuuksia. Diat vahvistavat luvassa olevan puhelimet Galaxy S22, Galaxy S22+ ja Galaxy S22 Ultra, joihin viitataan koodinimillä R0, G0 ja B0, ja koko malliston koodinimi on ”Rainbow”. Lisäksi vahvistus saadaan myös huhutuille tableteille, jotka ovat Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ sekä Galaxy Tab S8 Ultra.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuoto paljastaa kaiken, joista on huhuttu jo kuukausia, joten emme rupea käymään diaesityksiä erikseen kattavasti läpi. Kukin voi katsoa diat läpi tämän artikkelin lopusta. Samsung tulee panostamaan Galaxy S22 -sarjassa erityisesti tuttuun ja laadukkaaseen muotoiluun, kuvausominaisuuksiin, tehokkaaseen suorituskykyyn sekä Galaxy S22 Ultrassa nähdään integroitu S Pen -kynä.

Galaxy Tab S8 -tableteissa on myös huippuluokan suorituskyky Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin ansiosta, suuret 120 hertsin näytöt, laadukas äänentoisto sekä hyvä akunkesto. Samsung on keskittynyt tableteissa tuottavuuden ja luovuuden tehostamiseen erilaisilla ominaisuuksilla. Lisäksi tableteissa on tuettuna S Pen -kynä.

Diaesityksien kuvat voi katsoa alapuolelta. Kuvissa on piilotettu tunnistustiedot, jonka takia niissä on sinisiä laatikoita. Kuvien alapuolella on myös Galaxy S22- ja Galaxy Tab S8 -laitteiden esittelyvideot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S22 -sarja:

Galaxy Tab S8 -sarja:

Lähde: ibb.co, Twitter (Dohyun Kim)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung