SamsungYleinen

Samsung vahvisti: Galaxy S22 -puhelimet julkaistaan 9. helmikuuta järjestettävässä Unpacked 2022 -tilaisuudessa

Samsung vihjasi jo viime viikolla helmikuussa järjestettävästä suuresta julkaisutilaisuudesta, mutta nyt yhtiö on vahvistanut myös tarkan päivämäärän. Samsung tulee järjestämään Unpacked-tilaisuuden parin viikon päästä.

Tilaisuus on 9. helmikuuta kello 17.00 Suomen aikaan, ja Samsung tulee lähettämään sen suorana lähetyksenä muun muassa YouTuben kautta. Samsung on luvannut asettaa älypuhelimille eeppisen uuden standardin kaikkien aikojen merkittävimmällä S-sarjalla. Samsung on julkaissut myös teaser-videoita, joista käy hyvin selväksi, että kyseessä ovat Galaxy S22 -sarjan huippupuhelimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin aikaisemmat vihjailut vahvistivat huhuja siitä, että luvassa on Galaxy Note -sarjan ominaisuuksia myös laajemmin Galaxy S -sarjaan. Samsungilta on tulossa ainakin kolme uutuuspuhelinta, jotka ovat Galaxy S22, Galaxy S22+ sekä Galaxy S22 Ultra. Erityisesti ultra-versioon on tulossa muista malleista poikkeava muotoilu sekä integroitu S Pen -kosketusnäyttökynä.

Kaikista Galaxy S22 -puhelimista on nähty jo lukuisia vuotoja ja samalla myös tekniikasta on olemassa tarkat tiedot. Tuorein vuoto on paljastanut myös hinnoittelun Euroopassa. Samsung tulee tietojen mukaan hinnoittelemaan Galaxy S22 -puhelimen 849 euroon, Galaxy S22+ -puhelimen 1049 euroon sekä Galaxy S22 Ultran 1249 euroon. Tarkemmin vuotoihin puhelimista voi tutustua tämän linkin takaa.Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung