MediaTekYleinen

MediaTek esittelee Dimensity 9300+ -huippupiirin 7. toukokuuta

MediaTek on virallisesti vahvistanut, että yhtiö tulee esittelemään päivitetyn Dimensity 9300+ -järjestelmäpiirin 7. toukokuuta Kiinassa. Kyseessä on seuraaja viime vuonna esitellylle Dimensity 9300 -piirille, ja odotettavasti luvassa on vain pieniä parannuksia suorituskykyyn.

Toistaiseksi Dimensity 9300+ -piirin tarkoista ominaisuuksista ei ole vahvistuksia, mutta erilliset raportit ovat kertoneet kyseessä olevan hieman ylikellotettu versio edeltäjästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Järjestelmäpiiriin odotetaan yhtä 3,4 GHz:n kellotaajuudella toimivaa Cortex-X4-ydintä, kolmea 2,85 GHz:n kellotaajuudella toimivaa samaista Cortex-X4-ydintä sekä neljää 2,0 GHz:n kellotaajuudella pyörivää Cortex-A720 -ydintä. Lisäksi mukana olisi Immortalis-G720 MC12 -grafiikkaprosessori.

Muita tietoja ei ole vielä vuotanut, mutta siinä on paljon samaa Dimensity 9300 -piirin kanssa. Vivo on vahvistanut, että yhtiön uusin Vivo X100s olisi ensimmäinen puhelin Dimensity 9300+ -järjestelmäpiirillä. Puhelinta odotetaan julkaistavaksi vain Kiinassa.

Lisäksi samaa piiriä odotetaan Redmi K70 Ultra -puhelimeen Kiinassa kesä- tai heinäkuussa. Kyseistä puhelinta odotetaan globaalisti myyntiin Xiaomi 14T Pro -mallinimellä.

Lähde: Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:MediaTek