MeizuYleinen

Meizu käänsi takkinsa, julkistaakin vielä yhden puhelimen 29. helmikuuta – ”antaa täydellisen lopun Meizun älypuhelinten aikakaudelle”

Meizu 21Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Meizu kertoi aikaisemmin luopuvansa kokonaan puhelinliiketoiminnastaa keskittyäkseen vahvemmin tekoälyyn. Tänään yhtiö on kuitenkin kääntänyt takkinsa päätöksen suhteen, sillä yllättäen uusi älypuhelin lanseerataankin jo ensi viikolla.

Meizun toimitusjohtaja on kertonut Weibo-palvelussa, että tuleva Meizu 21 Pro ei ole suhteessa kilpailijoihin huonompi, ja yhtiön aikaisemmin suunnittelema julkaisutilaisuus puhelimelle järjestetään suunnitellusti 29. helmikuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Katsottuani ystävien lehdistötilaisuudet minusta tuntuu, että Meizu 21 Prossa on paljon edistyneitä tekoälykonsepteja, jotka pystyvät kilpailemaan Xiaomi 14 Ultran ja Huawein Pocket 2:n kanssa. Olen suunnitellut, että 29. helmikuuta pidettävän tilaisuuden meidän tiimi pyrkii toteuttamaan, antaaksemme kaikille Meizu-faneille selityksen ja samalla antaa täydellisen lopun Meizun älypuhelinten aikakaudelle”, kommentoi Meizun toimitusjohtaja Shen Ziyu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vielä aikaisemmin Meizu nimenomaan kertoi, että yhtiö lopettaa kaikki perinteiset älypuhelinprojektit, joiden joukkoon listattiin Meizu 21 Pro, Meizu 22 ja Meizu 23. Nyt kuitenkin Meizu 21 Pro on sittenkin päätetty tuoda markkinoille.

Meizu 21 Pron on tiedetty saavan ainakin 80 watin tehoisen pikalatauksen sekä huhujen mukaan myös ”erittäin harvinaisen” 2K-tason näytön, jossa on suuri integroitu ultraäänisormenjälkilukija.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Eipä taida maksaa vaivaa odotella kyseistä puhelinta. Muutoinkin android-puhelimissa on huonot tai olemattomat päivitysmahdollisuudet, niin miten lienee puhelimella, jonka valmistaja luopuu kokonaan puhelinten valmistuksesta.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Meizu