GoogleYleinen

Taittuvanäyttöisestä Pixel Fold 2 -puhelimesta vuodettiin mallinnoskuvia – Totuttuun muotokieleen tulossa muutoksia

Googlen taittuvanäyttöisen Pixel Fold 2 -puhelimen julkistus lähenee jatkuvasti. Toistaiseksi ei ole tietoa, milloin Google olisi uutta taittuvanäyttöistä puhelinta tuomassa markkinoille. Viime vuonna ensimmäisen sukupolven Pixel Fold esiteltiin toukokuussa. Tänä vuonna Googlen on tarkoitus järjestää 27. kesäkuuta I/O 2024 -tapahtuma, jossa Pixel Fold 2 voitaisiin esitellä tai ainakin nähdä ensikertaa. 

Nyt OnLeaks on vuotanut tulevasta puhelimesta tarkkoja CAD-mallinnoksia, joista selviää muotoilun osalta kaikki. Mallinnoskuvissa on myös muutoksia, kun verrataan edellisen sukupolven taittuvanäyttöiseen Pixel Fold -puhelimeen ja ihan yleisestikin viimeisten vuosien aikana vakiintunteeseen Googlen muotoiluun puhelimien osalta.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takakamerat on sijoitettu aiemman vaakasuuntaisen asettelun sijaan vastaavanlaisiin pillerimäisiin kehyksiin, mutta allekkain takakannen vasempaan yläkulmaan. Mukana olisi ultralaajakulmakamera, teleskooppimainen telekamera sekä pääkamera. LED-salamavalo on sijoitettu kameroiden viereen, ja salamavalon alapuolelta löytyy mikrofoni. 

Pixel Fold 2 -puhelimen sisänäyttö olisi 7,9 tuumainen, kun ulkonäytön koko on noin 6.4 tuumaa. Näytöt olisivat kasvamassa suhteellisen paljon, kun viime vuoden Pixel Foldista löytyy 7.6 tuumainen sisänäyttö ja 5.8 tuumainen ulkonäyttö. Avatun Pixel Fold 2 -puhelimen mitoiksi ilmoitetaan tässä vaiheessa 155,2 x 150,2 x 5,27 mm. Kiinni taitettuna mitat olisivat 155,2 x 77,1 x 10.54 millimetriä. Suljettuna Pixel Fold 2:sta on saatu paksuutta pois 1.56 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Etukamera sijaitsee sisänäytössä oikeassa yläkulmassa, kun ulkonäytössä kamera on sijoitettu keskelle näyttöä. Huhujen mukaan sisänäytön kamera saisi uuden sensorin. 

Muiden teknisten tietojen osalta puhelimessa nähtänee Googlen Tensor G4 -järjestelmäpiiri, jota ei toistaiseksi ole julkaistu. LPDDR5-tekniikalla valmistettua RAM-muistia puhelimesta löytyisi parhaimmillaan 16 gigatavua ja UFS 4.0 -tekniikkaan perustuvaa tallennustilaa olisi 256 gigatavua. 

Lähde: Smartpix 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google