MicrosoftYleinen

Microsoft esitteli tehokkaimman Surfacen – tällainen on Surface Laptop Studio, kääntyy läppäristä nopeasti studio-tilaan

Microsoft on esitellyt tänään täysin uuden tuotekategorian ja ensimmäinen tuote kantaa nimeä Surface Laptop Studio. Uutuustuote on monipuolinen laite, joka yhdistää aikaisemmin Microsoftilta nähdyt Surface Book- ja Surface Studio -tuotteet yhdeksi hybridilaitteeksi.

Surface Laptop Studio on rakennettu Microsoftin mukaan täydelliseksi laitteeksi ohjelmistokehittäjille, luovien alojen ammattilaisille, viikonloppupelailijoille ja suunnittelijoille. Surface Laptop Studiossa on uusi ja kestävä Dynamic Woven Hinge -sarana, jonka ansiosta laite muuntautuu eri käyttötarkoituksiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laptop-tila tarjoaa ensiluokkaisen kirjoitustuntuman täydellä näppäimistöllä ja Precision Haptic -kosketuslevyllä. Stage-tilassa 14,4 tuuman ja 120 hertsin PixelSense-kosketusnäyttö liukuu etualalle täydelliseen kulmaan pelaamista, suoratoistoa, telakkakäyttöä tai asiakkaille esityksen pitämistä varten. Näppäimistön ollessa piilossa voit uppoutua täysin kosketusnäyttöön Surface Slim Pen 2 -kynän, kosketuksen tai kosketuslevyn avulla. Studio-tila tarjoaa alustan keskeytymättömään luovaan työhön, kuten kirjoittamiseen tai piirtämiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Surface Slim Pen 2 -kynän saa säilytettyä näppäimistön alla, jonne se kiinnittyy magneettisesti ja jossa se latautuu seuraavaa käyttökertaa varten. Tehoista on vastaamassa 11. sukupolven Intel Core H35 -suoritin ja NVIDIA GeForce RTX -näytönohjain. Laitteessa on 16 tai 32 gigatavua LPDDR4x-RAM-muistia sekä 256 tai 512 gigatavua sekä 1 tai 2 teratavua SSD-tallennustilaa. Microsoftin mukaan Surface Laptop Studio tarjoaa jopa 18 tunnin akunkeston.

Surface Laptop Studio on varusteltuna kahdella USB 4.0 Thunderbolt 4 -liitännällä, 3,5 millimetrin kuulokeliittimellä sekä Surface Connect -liittimellä. Uutuuslaite tukee Windows Hello -ominaisuutta ja se tarjoaa 1080p etukameran videopuheluita varten. Mukana on lisäksi neljä Dolby Atmos -kaiutinta ja studiolaatuiset mikrofonit. Käyttöjärjestelmänä on luonnollisestikin tuorein Windows 11 -versio.

Surface Laptop Studio tulee saataville Suomessa vuoden 2022 alussa ja hinnat alkavat 1 799 eurosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Microsoft

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft