MicrosoftYleinen

Microsoft järjestää uusien Surface-laitteiden julkaisutilaisuuden 12. lokakuuta – luvassa useita uutuuksia

Microsoft on virallisesti vahvistanut julkaisevansa uusia tuotteita 12. lokakuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Yhtiön sivuilla kehotetaan laittamaan päivämäärä muistiin ja katsomaan tilaisuutta suorana, jotta näkee seuraavaksi tulossa olevan laitteet.

Kyseessä odotetaan olevan Microsoftin ensimmäinen suorana lähetettävä julkaisutilaisuus, jossa on myös yleisöä paikalla. Vastaavaa ei ole nähty yhtiöltä sitten vuoden 2019.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuuden tärkeimmäksi tuotteeksi odotetaan nousevan Surface Pro 9, joka yhdistää Intel- ja ARM-kokoonpanot yhteen laitteeseen. Lisäksi laite saattaa saada uusia värejä, kuten sinisen ja vihreän, kun aikaisemmin Surface-laitteet ovat olleet saatavilla harmaana ja platinan värisenä.

Surface Pro 9 -laitteen rinnalla nähdään todennäköisesti myös uusi Surface Laptop, joka tulee perustumaan Intelin 12. sukupolven prosessoreihin. Kannettavasta tietokoneesta ei ole toistaiseksi kovinkaan paljoa tietoja. Yksi suurista julkaisusta tulee olemaan huhujen mukaan Surface Studio 3, jonka odotetaan olevan teknisesti suuri päivitys edeltäjään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muita tilaisuudessa mahdollisesti nähtäviä uutuuksia voivat olla Surface Earbuds -kuulokkeet ja päivitetyt Type Cover- lisävarusteet. Tänä syksynä Surface täyttää kymmenen vuotta, jonka takia Microsoftilla saattaa olla myös jotain yllätyksiä tilaisuudessa. Julkaisuun ei ole kuitenkaan enää kuin kolmisen viikkoa aikaa, joten kovin kauaa ei enää tarvitse odottaa.

Lähde: Microsoft

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft