MotorolaYleinen

Samsungin tappaja tulossa globaalisti myyntiin pian! Motorola aloitti vihjailut taittuvan Razr 22 -puhelimen julkaisusta

Motorola Razr 22

Samsung on saanut yksinään valloittaa taittuvanäyttöisten älypuhelimien markkinaan, mutta vihdoin myös kilpailua on tulossa. Motorola on tuomassa pian myyntiin yhtiön uuden taittuvanäyttöisen Razr 22 -älypuhelimen, jota voidaan luonnehtia esimerkiksi Samsungin tappajaksi. Uutuuspuhelin on nimittäin kovanluokan haastaja uusimmalle Galaxy Z Flip 4 -puhelimelle.

Motorola on aloittanut puhelimesta vihjailun yhtiön omilla sivuilla, jossa ponnahtaa esille teaser-kuva Motorola Razr 22 -puhelimesta sekä teksti ”tutustu uusiin mahdollisuuksiin”. Halukkaat voivat jättää yhteystietonsa Motorolan sivuilla, jonka kautta saa päivityksiä laitteen julkaisusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan sivuilla oleva vihjaus lähenevästä julkaisusta.

Tarkkaa julkaisuaikaa tai muitakaan tietoja ei ole vahvistettu. Motorola Razr 22 on globaaleille markkinoille suunnattu versio Motorola Razr 2022 -puhelimesta, joka nähtiin aikaisemmin Kiinan markkinoilla. Puhelimeen ei odoteta merkittäviä teknisiä muutoksia.

Motorola vahvisti medioille jo syyskuun alkupuolella, että Motorola Razr 22 on tulossa myyntiin erityisesti Euroopassa. Vielä tuolloin ei annettu tarkkaa aikataulua, mutta julkaisusta luvattiin kuuluvan lisätietoja hyvin pian.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myös tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä tuotekuvia Razr 22 -puhelimesta, josta paljastuu laitteen globaaleille markkinoille suunnattu versio. Ulkoisesti mitään uutta ei ole havaittavissa, mutta käyttöliittymän tekstit ovat englanniksi.

Motorola Razr 2022 on mielenkiintoinen puhelin, sillä siinä on muun muassa 144 hertsin 6,7 tuuman taittuva OLED-näyttöpaneeli ja ulkopuolella on 2,7 tuuman kokoinen toinen näyttö. Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on jopa 12 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on myös 50 megapikselin tasoinen pääkamera, jonka kaverina on 13 megapikselin tasoinen ultralaajakulmakamera. Puhelimeen on saatu lisäksi Android 12 -käyttöjärjestelmä, jossa on optimointeja taittuvaa näyttöä varten. Tarkemmin Motorola Razr 2022 -puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Kiinassa Motorola Razr 2022 -puhelimen hinnat alkoivat 5999 juanista, eli noin 858 eurosta. Euroopassa puhelimen hinnan on huhuttu asettuvan noin 1100-1200 euroon.

Lähde: Motorola.fi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola