OnePlusYleinen

OnePlus 11 Pron kerrotaan saavan Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin sekä 100 watin pikalatauksen

OnePlkus 11 Pro

OnePlus 11 Pro tulee olemaan seuraaja OnePlus 10 Prolle, ja sen julkaisua odotetaan mahdollisesti vielä tämän vuoden aikana. Huhut ovat kertoneet OnePlussan suunnittelevan julkaisua marras-joulukuussa ainakin Kiinan markkinoilla. Puhelimesta on aikaisemmin vuotanut mallinnuskuvia, mutta nyt tunnettu vuotaja on paljastanut myös muutamia teknisiä tietoja.

Puhelimen tehoista tulee vuodon mukaan vastaamaan Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin, jonka julkaisua Qualcomm on suunnitellut marraskuulle. OnePlus 11 Prohon odotetaan Android 13 -pohjaista OxygenOS 13 -käyttöliittymää. RAM-muistia on todennäköisesti 16 gigatavua tai 8 gigatavua, ja sisäistä tallennustilaa olisi vastaavasti 256 tai 128 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 Prohon on vuodon mukaan tulossa 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on QHD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä pitäisi olla vasempaan yläkulmaan tehty reikä 16 megapikselin selfiekameraa varten.

Takaosan kameroiden on huhuttu koostuvan 50 megapikselin pääkamerasta, 48 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 32 megapikselin telekamerasta 2x optisella zoomauksella. OnePlus 11 Pron takakameroiden osalta jatketaan yhteistyötä Hasselbladin kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 100 watin tehoisella langattomalla latauksella. OnePlussan puhelimissa on nähty jo aikaisemmin jopa 150 watin latauksia, jonka takia 100 watin lataus kuulostaa erikoiselta. Kyseessä odotetaan kuitenkin olevan jälleen hyvin nopea lataus.

OnePlus 11 Pron muita mainittuja ominaisuuksia ovat Alert Slider -kytkin, näytönalainen sormenjälkilukija sekä Dolby Atmos -tuki. Puhelimeen on tulossa myös USB-C-liitin ja langattomista yhteyksistä vastaavat Bluetooth 5.2 sekä Wi-Fi 6E. Luonnollisestikin tuettuna on 5G.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus ei ole vielä itse puhunut mitään OnePlus 11 Prosta, mutta todennäköisesti hypetys laitteen ympärillä alkaa hyvissä ajoin ennen julkaisua. OnePlus 10 Pro julkaistiin tämän vuoden tammikuussa Kiinassa ja vasta keväällä Euroopassa. Vastaavaa julkaisustrategiaa OnePlus saattaa hyödyntää myös tällä kertaa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus