MicrosoftYleinen

Microsoft julkaisee huomenna 10.7. uuden Surfacen – Tulossa halpa Surface Go?

Microsoft tulee julkaisemaan uuden Surface-laitteen huomenna 10. heinäkuuta. Asiasta vihjataan Microsoftin Surface Facebook-tilillä, jossa on julkaistu panoraamakuva, jossa on näkyvissä jo julkaistut Surface-laitteet sekä tyhjä paikka, jossa näkyy vielä julkistamattoman laitteen varjo sekä päivämäärä 10.7.2018. Lisäksi Twitterissä julkaistussa kuvassa on nähtävissä, että kaikkien laitteiden näytöillä on sama päivämäärä sekä kellonaika, joka voisi viitata julkaisuajankohtaan.

Microsoft saattaa julkaista huomenna 10 tuumaisen halvan Surface-tabletin, joka on suora kilpailija Applen iPad-tabletille. Huhujen mukaan laitetta kutsutaan nimellä Surface Go ja sen pitäisi tukea tuttuun tyyliin näppäimistökantta sekä Surface Pen -kynää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Surface Go -tabletissa on huhujen mukaan 10 tuuman 1800 x 1200 pikselin näyttö, Intelin Pentium Silver- ja Pentium Gold -piiri mallista riippuen sekä 64, 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi Surface Gon voidaan olettaa olevan vuotanut Surface ”L” tai ”Lex”, jonka tiedetään tukevan vuotojen perusteella LTE-yhteyksiä. Laitteessa on myös USB-C-tyypin liitäntä. Vuotaneiden tietojen mukaan halvimman version hinta tulee olemaan 399 dollaria ja kalleimman 829 dollaria.

 

Lähde: Microsoft Surfacen Facebook-tili ja Twitter-tili

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft