AndroidMicrosoftYleinen

Microsoft julkaisemassa uuden Office-sovelluksen Androidille

Microsoft on aikeissaan julkaista uuden sovelluksen Android-alustalle, jonka tarkoituksena on yhdistää kaikki Office-sovellukset yhden sovelluksen sisälle. Sovellus kantaa nimeä Office Mobile ja se on toistaiseksi beetavaiheessa, eikä sitä löydy Google Play -kaupasta.

Sovelluksen virallinen nimi on ”Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & more”, ja kuten nimikin antaa ymmärtää, niin sovellus sisältää mahdollisuuden muokata ja luoda Excel-, PowerPoint- tai Word -tiedostoja. Yksi erikoisominaisuus sovelluksessa kerrotaan olevan kyky luoda PDF-tiedostoja valokuvista tai muuntaa Word-, Excel- tai PowerPoint -tiedostoja PDF-muotoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusittu Office Mobile -sovellus käväisi viikonlopun aikana Google Play -kaupassa, mutta artikkelin kirjoitushetkellä sitä ei enää sieltä löydy. Todennäköisesti sovellus tullaan julkaisemaan virallisesti pian, mutta ennen sitä kuka tahansa voi ladata sovelluksen APK-tiedoston ja asentaa sen Android-laitteelleen. On kuitenkin hyvä huomata, että kyseessä on beetasovellus ja se saattaa pitää sisällänsä lukuisia bugeja.

Lähde: Aggiornamenti Lumia (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Mahdollisuus muokata kirjoitettua tekstiä on tärkeää.

  2. Tuo sovellushan vain kokoaa yhteen Wordin, Excelin, PowerPointin ja OneDriven, mutta itse tiedostojen muokkaushan tapahtuu erillisessä sovelluksessa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android