MicrosoftYleinen

Microsoft paljasti kaksinäyttöisen Surface Neo -laitteensa – Varusteltu Windows 10X -käyttöjärjestelmällä

Surface Neo

Surface Neo muistuttaa pitkälti Android-pohjaista Surface Duo -kaksinäyttöistä puhelinta, mutta tällä kertaa kyseessä on suuremmilla näytöillä ja uudella Windows 10X -käyttöjärjestelmällä varusteltu laite. Microsoftin mukaan uusi Surface Neo on kehitetty tuottavuuden parantamista varten ja Windows 10X on optimoitu erityisesti kaksinäyttöisille laitteille.

Tällä hetkellä on tiedossa, että Surface Neossa on kaksi 9 tuuman LCD-näyttöä, joita yhdistää 360 astetta kääntyvä saranamekanismi. Microsoftin mukaan uutuuslaite voi mukautua mihin tahansa asentoon aina käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Kun laite on avattuna ja kaksi näyttöä ovat rinnakkain, niin käytössä on 13 tuuman näyttö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Surface Neo tukee myöskin Bluetooth-yhteydellä varusteltuja hiiriä sekä laitteelle kustomoitua näppäimistöä. Lisäksi laite tukee myöskin Surface Pen -kynää. Rakenteeltaan Surface Neo on erittäin ohut, sillä paksuutta löytyy vain 5,6 millimetriä ja painoa on 655 grammaa. Microsoft hyödyntää laitteessa myös vahvasti Gorilla Glass -lasipintoja. Microsoft kertoi tilaisuudessa, että Surface Neo saa tehonsa muokatusta Intel Likefield -prosessorista.

Kuten myöskin Android-pohjainen Surface Duo, niin myöskään Surface Neo ei ole tulossa myyntiin ennen vuoden 2020 loppua. Microsoft antoi tilaisuudessa siis vain esikatsauksen siihen, mitä on tulossa ensi vuonna markkinoille.

Lähde: Microsoft

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft