MicrosoftYleinen

Microsoft vahvisti: Uusia Surface-, tekoäly- ja Windows-uutuuksia tulossa 21. maaliskuuta

Aikaisemmin tällä viikolla kuultiin huhuja siitä, että Microsoft suunnittelee uusien tuotteiden julkaisua maaliskuun aikana. Tänään asia on vahvistettu Microsoftin toimesta, sillä uusia laitteita ja Windows-uutuuksia on tulossa 21. maaliskuuta.

Microsoft on kertonut, että tapahtumassa tullaan näkemään uudistuksia Windows 11 -käyttöjärjestelmään, Microsoft Copilotille sekä Surface-mallistoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien raporttien mukaan Microsoft on valmis julkaisemaan uudet Surface Pro 10- ja Surface Laptop 6 -laitteet. Laitteisiin odotetaan merkittäviä edistysaskelia suorituskyvyn osalta, sillä käytössä olisi niin Intel Core Ultra kuin Snapdragon X Elite -pohjoiset prosessorit. Microsoft tulee myös brändäämään laitteet vahvasti tekoälyllä.

Uutuuslaitteet tulevat saataville hieman porrastetusti. Intel-pohjaiset laitteet tulevat nähtävästi tarjolle huhtikuun aikana, kun Arm-pohjaiset versiot tulevat tarjolle kesäkuun aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Windows ja Copilot tulevat saamaan myös uudistuksia, jotka pohjautuvat vahvemmin tekoälyyn. Microsoftin on tiedetty kehittävän AI Explorer -ominaisuutta, joka toimii edistyneenä AI-avustajana. Microsoft voisi myös julkistaa seuraavan suuren Windows 11 -päivityksen, joka tunnetaan nimellä Windows 11 24H2.

Microsoftin julkistukseen on pari viikkoa aikaa, joten kovin kauaa vahvistuksia ei enää tarvitse odottaa.

Lähde: Microsoft

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft