OuraYleinen

Oura vahvistaa jälleenmyyntikanaviaan kilpailun koventuessa – solmi merkittävän yhteistyösopimuksen Amazonin kanssa

Oura Gen 3 Horizon

Suomalaistaustainen älysormusvalmistaja Oura on kertonut tänään laajentavansa saatavuutta Yhdysvalloissa. Uutinen tulee juuri otolliseen aikaan, kun Oura on saamassa kilpailua älysormusten markkinoille. Esimerkiksi Samsung tuo oman Galaxy Ring -älysormuksen myyntiin tänä vuonna, jonka lisäksi Honor on vahvistanut julkaisevansa oman älysormuksen tänä vuonna.

Ouran älysormukset ovat tänään 7. maaliskuuta tulleet saataville Amazonin Yhdysvaltojen myymälöihin. Uusi yhteistyö on merkittävä askel Ouralle, ja nähtävästi kyseessä on ensimmäinen suomalaisyritys, joka on solminut näin mittavan jälleenmyyntisopimuksen Amazonin kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Amazonin brändikaupassa on saatavilla Ouran koko älysormusvalikoima. Tähän kuuluvat Oura Ring Heritage -malli neljässä eri värissä sekä Oura Ring Horizon -malli, joka löytyy kuudessa eri värivaihtoehdossa, mukaan lukien uudessa harjattu titaani -värissä. Yhdysvalloissa asiakkaat voivat tilata Oura-sormuksen suoraan koteihinsa ilmaisella Amazon Prime -toimituksella.

“Miljoonat ihmiset asioivat Amazonin myymälöissä joka päivä. Tiedämme, että monet heistä etsivät juuri Oura-sormusta ja haluavat ostaa sen suosikkijälleenmyyjältään. Yhteistyö Amazonin kanssa tarjoaa entistä useammalle mahdollisuuden tutustua Oura-sormukseen ja nauttia sen hyvinvointia mullistavista ominaisuuksista”, kommentoi Ouran markkinointijohtaja Doug Sweeney.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ouran älysormukset ovat nousseet viime vuosina suosituiksi ja nyt kolmannen sukupolven versio on uusin. Oura lupaa sormukselle 7 päivän mittaisen akunkeston ja laitteen kanssa on keskitytty erityisesti unen seurantaan. Sormus pystyy mittaamaan reaaliaikaista sykettä, ennustamaan naisten kuukautiskiertoa, mittaamaan kehon lämpötilaa sekä seuraamaan veren happipitoisuutta yön aikana.

Lähde: Oura

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Jos Oura jatkaa tietojen seurannasta laskuttamista, niin sitä ei pelasta mikään. Todennäköisesti lopettavat kun kilpailijat tulee markkinoille, mutta sekin on aika myöhäistä. Moni suunnittelee jo nyt muita kuin Ouran tuotteita.

  2. Ostaisin jos ei tarvitsisi maksaa omasta datasta kk maksua. Tämän takia siirryin Fitbitistä pois oitis.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Oura