MicrosoftYleinen

Microsoftin uudet Surface Headphones 2- ja Surface Earbuds -kuulokkeet saapuvat myyntiin Suomessa

Microsoft on tänään julkaissut uudet Surface Headphones 2 -kuulokkeet sekä ilmoittanut Surface Earbuds -kuulokkeiden myynnin alkavan vihdoin monilla markkina-alueilla. Molemmat uutuuskuulokkeet ovat tulossa myyntiin myös Suomen markkinoilla kuukauden sisällä, mutta ennakkomyynti on alkanut jo nyt.

Surface Headphones 2 -kuulokkeet on suunniteltu asettumaan mukavasti korville ja tarjoamaan hyvää äänenlaatua, mukaan lukien 13-tasoinen vastamelun säädön. Microsoft on parantanut äänenlaatua ja akun kestoa, joten nyt kuulokkeita voi käyttää lataamatta jopa 20 tuntia. Aktiivista taustamelun vaimennusta voi säätää kuulokeosassa olevien säätimien avulla ja niillä voi joko vaimentaa hälyä tai vahvistaa erityisesti ihmisääniä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi Microsoft on päivittänyt korvaosan suunnittelua siten, että sitä voi kääntää 180 astetta, jotta kuulokkeita on mukavampi pitää kaulalla. Aikaisemmin Microsoftin kuulokkeet ovat olleet saatavilla harmaana väriversiona, mutta nyt tarjolla on myös mattamusta versio.

Suomessa uudet Surface Headphones 2 -kuulokkeet tulevat myyntiin 279,99 euron hintaan. Microsoft on aloittanut kuulokkeiden ennakkomyynnin tänään ja toimitukset alkavat 5. kesäkuuta.

Microsoftin jo viime vuoden puolella julkaisemat Surface Earbuds -kuulokkeet ovat muun muassa varusteltuna kosketussäätimillä, joiden avulla voi aloittaa puhelun tai vaihtaa musiikkikappaletta ottamatta puhelinta esiin. Kuulokkeissa on Omnisonic-ääni, ja niiden avulla voi kuunnella Spotifya Android-puhelimella napauttamalla kolmesti kumpaa tahansa korvanappia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on myös Microsoft 365 -integraatio, jonka ansiosta niillä voi myös tarkistaa sähköpostit Outlook Mobile App for iOS -sovelluksen Play My Emails -toiminnolla tai sanella Word-, Outlook- tai PowerPoint-sisältöä.

Surface Earbuds -nappikuulokkeet tulevat tarjolle valkoisessa väriversiossa ja hintaa löytyy 219,99 euroa. Microsoft on aloittanut ennakkomyynnin tänään ja toimitukset alkavat 12. toukokuuta.

Lähde: Microsoftin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft