MotorolaYleinen

Motorola Edge 20- ja Edge 20 Pro -puhelimet nyt saatavilla Suomessa – Motorola Edge 20 Lite tulossa hieman myöhemmin

Motorola Edge 20 -puhelimet.

Motorola on aloittanut tänään odotuksien mukaisesti myymään uusia Edge 20 -malliston älypuhelimia Suomen markkinoilla. Kyseessä ovat heinäkuun lopulla julkaistut Motorolan lippulaivamalliston puhelimet, joiden hinnat asettuvat 400-700 euroon. Malliston edullisin puhelin tulee saataville hieman myöhemmin.

Tästä päivästä lähtien tarjolla ovat Motorola Edge 20 ja Edge 20 Pro, jotka ovat malliston paremmin varustellut puhelimet. Motorola Edge 20 Pro on myynnissä 12 + 256 gigatavun versiossa 699 euron hintaan ja tarjolla on kaksi väriversiota, jotka ovat Blue Vegan Leather sekä Midnight Blue. Motorola Edge 20 -perusmalli on tarjolla 8 + 128 gigatavun versiossa 499 euron hintaan ja saatavilla on kaksi väriversiota, jotka ovat Frosted Grey sekä Frosted White.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Malliston edullisin puhelin, eli Motorola Edge 20 Lite on tulossa tarjolle myöhemmin 21. syyskuuta. Puhelimesta tulee myyntiin 8 + 128 gigatavun versio 399 euron hintaan. Motorola Edge 20 Liten Suomessa myyntiin saapuvat väriversiot ovat Electric Graphite sekä Lagoon Green. Kaikki uudet Edge 20 -malliston puhelimet ovat olleet ennakkomyynnissä Suomessa jo elokuun puolivälistä alkaen.

Motorola Edge 20 Pro ja Motorola Edge 20 edustavat malliston kärkimalleja, sillä niissä on tyylikäs muotoilu sekä Snapdragon 870- ja 778G -järjestelmäpiirit. Puhelimissa on lisäksi 6,67 tuuman AMOLED-näyttöpaneelit, joissa on Full HD+ -tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Puhelimille yhteistä ovat myös 108 megapikselin pääkamera sekä muut huippuluokan ominaisuudet. Tarkemmin Motorola Edge 20- ja Edge 20 Pro -puhelimiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Malliston edullisin versio on Motorola Edge 20 Lite, jossa on tuttuja ominaisuuksia isovelimalleista, mutta hieman karsitummin. Puhelin tarjoaa 6,7 tuuman OLED-näytön 90 hertsin virkistystaajuudella ja tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 720 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on lisäksi 108 megapikselin kolmoiskamera, 5000 milliampeeritunnin akku sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Motorola Edge 20 Liteen voi tutustua tarkemmin aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola