MotorolaYleinen

Motorola Edge 30 Fusion tuli saataville Suomessa uudessa Pantonen vuoden 2023 Viva Magenta -värissä

Motorola Edge 30 Fusion Viva Magenta

Motorola julkisti joulukuun alussa Edge 30 Fusion -puhelimestaan uuden Viva Magenta -väriversion, jonka luvattiin tulevan saataville Suomessakin vuoden 2023 alussa. Nyt uutuusväri on laajentanut värivalikoimaa myös Suomen markkinoilla.

Viva Magenta on Pantonen vuoden 2023 väri, jonka myötä se on valikoitunut Motorola Edge 30 Fusionin erikoisväriksi. Motorola ja Pantone ovat syventäneet yhteistyötään uutuusversion myötä. Aikaisemmin Pantonen värimaailmoja nähtiin Edge 30 Neo -puhelimessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 30 Fusion on ollut saatavilla kolmessa muussa väriversiossa, jotka ovat harmaa Cosmic Grey, valkoinen Aurora White sekä sininen Vegan Leather. Viva Magenta laajentaa väritarjontaa ja siinä on sinisen värin tavoin tekonahkainen takakuori.

Vaikka kyseessä on uusi väriversio, niin hinta on pysynyt ennallaan. Motorola myy Edge 30 Fusion -puhelinta 599 euron suositushinnalla. Viva Magenta -väriversio on saatavilla nyt ainakin Powerin kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on alempaan hintaluokkaan sijoittuva huippupuhelin. Motorola Edge 30 Fusion tarjoaa 6,55 tuuman kaartuvan OLED-näyttöpaneelin, jossa on 144 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa Snapdragon 888+ -järjestelmäpiiri. Motorola on laittanut puhelimeen 50 megapikselin kolmoiskameran. Puhelin on testattu aikaisemmin myös SuomiMobiilissa ja kattavan arvostelun siitä voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola