RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi Realme julkaisemassa ensimmäiset taittuvanäyttöiset puhelimensa pian

OnePlus on vahvistanut julkaisevansa ensimmäiset taittuvanäyttöiset älypuhelimet myöhemmin tänä vuonna. Kyseessä ei ollut mitenkään yllättävä tieto, sillä OnePlussan emobrändi Oppo on jo julkaissut omat taittuvat puhelimensa. Nyt myös OnePlussan sisarbrändi Realme on vahvistanut julkaisevansa pian omat taittuvanäyttöiset puhelimensa.

Alun perin Realmen odotettiin tuovansa taittuvan puhelimen markkinoille jo viime vuonna, mutta sen julkaisua lykättiin syystä tai toisesta. Realme vaikuttaisi aikovan julkistaa oman taittuvan puhelimensa vielä tänä vuonna, jos on uskomista brändin johtajan vihjeitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Realme-johtaja Madhav Sheth on vihjaillut taittuvan puhelimen julkaisusta kysymällä käyttäjiltä, kumpi haluttaisiin nähdä ensin: Realme Fold vai Realme Flip. Realmen saapuminen taittuvanäyttöisten puhelimien markkinoille tuo mukanaan varmasti lisää vaihtoehtoja. Toistaiseksi Samsung on ollut ainoa, joka on tarjonnut laajasti taittuvia puhelimia, kun monet muut valmistajat ovat panostaneet vain Kiinan markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä markkinoilla on kaksi erilaista taittuvanäyttöistä puhelintyyppiä. Ensimmäinen on Fold-tyylinen, joka avautuu kirjan tavoin. Toinen malli on niin sanottu Flip, joka avataan pystysuunnassa. Fold tarjoaa suuremman tablettimaisen näytön ja Flipin hyötynä on kompakti toteutus suljettuna.

Toistaiseksi ei ole tietoa Realme Flip- tai Fold -puhelimien tarkemmista ominaisuuksista tai teknisistä tiedoista. Todennäköisesti Realmen ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin saapuu markkinoille vasta vuoden 2023 jälkipuoliskolla.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme