MotorolaYleinen

Motorola julkisti Edge 30 Fusion -puhelimesta uuden Viva Magenta -väriversion – Pantonen vuoden väri 2023

Motorola Edge 30 Fusion Viva Magenta

Motorola on julkistanut tänään uuden erikoisvärin Edge 30 Fusion -älypuhelimestaan. Uutuusväri on Pantonen vuoden 2023 väriksi valitsema Viva Magenta. Syksyllä Motorola aloitti eksklusiivisen kumppanuuden Pantonen kanssa ja julkaisi Pantonen värein varustellun Motorola Edge 30 Neo -puhelimen.

”Eksklusiivinen kumppanuus Pantonen kanssa siirtyy seuraavaan vaiheeseensa ainoana älypuhelinvalmistajana, joka on julkaissut Pantone Color of the Year 2023 -väriin perustuvan laitteen. Sen avulla kuluttajat voivat tutkia, luoda ja rikkoa rajoja teknologian avulla. Tämä väri heijastaa kulttuurista hetkeä, jossa olemme, ja odotamme innolla saavamme tämän sävyn Motorola Edge 30 Fusion -laitteisiin ympäri maailmaa”, sanoi Motorolan asiakaskokemuksesta ja suunnittelusta vastaava johtaja Ruben Castano.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pantone julkistaa vuosittain vuoden värin, jolla pyritään korostamaan värin symbolista luonnetta ja sen avulla heijastetaan kulttuurisia tapahtumia tietyssä ajassa. Väri valitaan analysoimalla maailmanlaajuisia trendejä ja teemoja ympäri vuoden, ja siinä otetaan huomioon monia yhteiskunnan osa-alueita, kuten muoti, markkinointi, sosiaalinen media ja jopa politiikka.

Motorola Edge 30 Fusion -puhelimen uusi Viva Magenta -väriversio tuo valikoimaan ensi vuoden värin ja samalla se jatkaa Motorolan ja Pantonen yhteistyötä. Motorola Edge 30 Fusion on aikaisemmin lanseerattu Euroopassa ja Latinalaisen Amerikan maissa, mutta nyt uuden värin avulla se on julkaistu myös Yhdysvaltojen markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on alempaan hintaluokkaan sijoittuva huippupuhelin. Motorola Edge 30 Fusion tarjoaa 6,55 tuuman kaartuvan OLED-näyttöpaneelin, jossa on 144 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa Snapdragon 888+ -järjestelmäpiiri. Motorola on laittanut puhelimeen 50 megapikselin kolmoiskameran. Puhelin on testattu aikaisemmin myös SuomiMobiilissa ja kattavan arvostelun siitä voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Moto Buds 600 ANC

Samalla Motorola esitteli myös uudet Moto Buds 600 ANC -kuulokkeet. Kuulokkeissa kerrotaan olevan Snapdragon Sound -tekniikka sekä aktiivinen melunvaimennus. Motorola tarjoaa kuulokkeille myös tuen usealle Bluetooth-yhteydelle samaan aikaan. Moto Buds 600 ANC tarjoaa lisäksi 28 tunnin akunkeston.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden erikoisuus nähdään myös värissä. Moto Buds 600 ANC julkaistiin Pantone Winetasting -väriversiossa, joka on tummanpunainen. Väri täydentää vuoden 2023 Pantonen vuoden värivalikoimaa ja sen luvataan sopivan hyvin yhteen Edge 30 Fusionin uuden Viva Magenta -värin kanssa.

Motorolan mukaan Yhdysvalloissa Edge 30 Fusion tulee myyntiin 12. joulukuuta Motorolan verkkokaupan kautta. Uutta väriversiota myydään yhdessä uusien Moto Buds 600 ANC -kuulokkeiden kanssa 799,99 dollarin hintaan. Euroopassa Motorola Edge 30 Fusion maksaa 599 euroa, mutta toistaiseksi Motorola ei kertonut uuden värin saatavuudesta muualla kuin Yhdysvalloissa. Motorolan mukaan uusi väri tulee saataville myös valituilla muilla markkinoilla.

Lähde: Motorola

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola