GoogleYleinen

Google Pixel Watch -älykellosta vuodettiin uusi kuva – julkaisu lähenee kovaa tahtia

Google Pixel Watch / Kuva: Evan Blass

Googlelta on odotettu ensimmäistä omaa brändiä kantavaa älykelloa jo pidemmän aikaa, mutta nyt julkaisu on vihdoin lähellä. Kellosta on nähty viimeisen vuoden sisällä paljon vuotoja, mutta tuoreimmat tiedot tulevat luotettavaksi todetulta Evan Blassilta.

Älykellon koodinimen on tiedetty olevan ”Rohan” ja kellon nimen on odotettu olevan yksinkertaisesti Pixel Watch. Aikaisemmat vuodon ovat paljastaneet joukosta erottuvan pyöreän muotoilun ja nyt tuore kuvavuoto vahvistaa aikaisempia vuotoja ja antaa aikaisempaa paremman kuvan kellosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvassa nähdään kellon etuosa, jossa on esillä pyöreä kellotaulu. Etuosa kaartuu reunoille mielenkiintoisesti ja oikeassa kyljessä nähdään yksi kruunupainike. Kellossa on esillä kellonaika, päivämäärä, syketieto sekä askelmäärä. Yksi kuvista vahvistaa myös aikaisempaa syvemmän integraation Fitbitin kanssa.

Evan Blass on löytänyt myös jälleenmyyjän listauksesta tiedon tulevasta Rohan-koodinimeä kantavasta älykellosta. Listaus on paljastanut kellossa olevan Googlen tuorein WearOS 3.1 -käyttöjärjestelmä. Jälleenmyyjän listaus vihjaa selvästi lähenevästä julkaisusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien raporttien mukaan kello voitaisiin nähdä Google I/O -kehittäjätapahtumassa toukokuussa, mutta se tulisi myyntiin selvästi myöhemmin. Googlen odotetaan esittelevän ainakin Pixel 6a -puhelimen 11. tai 12. toukokuuta. Google I/O -tapahtuman aikana. Googlen on kerrottu antavan ensimmäisiä vihjauksia yhtiön ensimmäisestä Pixel Watch -älykellosta, mutta lopullinen julkaisu tapahtuisi Pixel 7 -sarjan älypuhelimien kanssa vasta lokakuussa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google