NothingYleinen

Nothing vihjaa jälleen uudesta puhelimesta – Vuoto paljastaa CMF-puhelimen prototyypin

CMF-puhelimen väitetty prototyyppi.

Nothing valmistelee uuden puhelimen julkaisua, josta on nyt julkaistu ensimmäinen vihjaus X-palvelussa. Mystisestä kuvasta ei paljoa paljastu, mutta Nothingin edustajat ovat kertoneet kyseessä olevan nimenomaan puhelin.

Kuvassa nähdään nähtävästi pieni osa puhelinta sekä ruuvi. Tekstissä on ainoastaan numerot ”3, 2, 1.”, joka ei paljasta juurikaan. Voisiko kyseessä olla Nothing Phone (3)? Ainakin uuden huippupuhelimen esittely alkaisi pian olemaan ajankohtaista, sillä Nothing Phone (2) esiteltiin viime vuoden heinäkuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Kyseessä saattaa olla myös ensimmäinen CMF-brändin puhelin, josta on kuultu huhuja aikaisemmin. Tietysti kyseisen laitteen vihjailu Nothingin pääbrändin somessa on hieman erikoista.

CMF-puhelimesta on nähty hiljattain useita vuotoja sekä kuultu huhuja. Nyt muun muassa X-palveluun on jaettu väitettyjä kuvia kyseisen puhelimen prototyypistä. Tietojen mukaan CMF-puhelin jakaisi paljon samaa uusimman Phone (2a) -puhelimen kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistujen kuvien perusteella takaosan kamerat olisi nyt tuotu keskeltä vasempaan yläkulmaan, joka olisi suurin ero. Etuosassa olisi etukamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli kohtuullisilla kehyksillä. Kuvat eivät kuitenkaan paljoa paljasta, sillä laite on prototyyppikuorien sisällä.

Aikaisemmat vuodot ovat kertonee CMF-puhelimen saavan Dimensity 7200 -järjestelmäpiirin, 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi puhelimessa olisi 5000 milliampeeritunnin akku sekä 33 watin pikalataus. Puhelimessa olisi myös 6,7 tuuman 120 hertsin OLED-näyttöpaneeli sekä 50 + 50 megapikselin kamerat takana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

CMF-puhelimessa ei olisi enää Glyph-valoja, jonka avulla hintaa saadaan karsittua hieman. Tuleva puhelin saattaa kuitenkin saada Nothing Lock -lisäosajärjestelmän. Sen avulla puhelimeen voisi kehittää erilaisia lisäosia. Vastaavia toteutuksia on nähty useilta valmistajilta viime vuosina, mutta ne ei ole olleet suuria menestyksiä.

Lähde: X 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing