MotorolaYleinen

Motorola Edge S julkaistaan 26. tammikuuta – varusteltuna uudella Snapdragon 870 -järjestelmäpiirillä

Qualcomm julkaisi eilen uuden Snapdragon 870 -järjestelmäpiirin huippuluokan älypuhelimille, ja julkaisun yhteydessä kerrottiin muun muassa OnePlussan, Xiaomin ja Motorolan hyödyntävän järjestelmäpiiriä uusissa puhelimissaan. Motorola on nyt paljastanut julkaisevansa järjestelmäpiiriin perustuvan uuden Motorola Edge S -puhelimen Kiinassa ensi viikolla 26. tammikuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola on suoraan vahvistanut Edge S -puhelimessa olevan uusi Snapdragon 870 -piiri, joka on tällä hetkellä ainoa varma asia laitteesta. Uusi Snapdragon 870 on valmistettu 7 nm prosessilla, ja se koostuu kahdeksasta ytimestä. Järjestelmäpiirissä on yksi 3,2 GHz Kryo 585 -ydin, kolme 2,42 GHz Kryo 585 -ydintä sekä neljä 1,8 GHz Kryo 585 -ydintä. Grafiikkaprosessorina toimii Adreno 650, ja Snapdragon 870 -piiriin on liitetty myös Snapdragon X55 -5G-modeemi.

Aikaisempien tietojen mukaan Motorola Edge S olisi varusteltuna 6,7 tuuman Full HD+ -tasoisella näyttöpaneelilla, jossa on 105 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi puhelimessa odotetaan olevan 64 megapikselin pääkamera sekä tuorein Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Puhelimen julkaisu tapahtuu siis tiistaina 26. tammikuuta, joten kovin kauaa laitteen kaikkia tietoja ei tarvitse odottaa. Puhelinta odotetaan julkaistavaksi myös globaalisti, mutta todennäköisesti Moto G -malliston alaisuudessa.

Lähde: Weibo (Motorola)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Outo arvo, 105 hertsiä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola