MotorolaYleinen

Motorola Edge S -puhelimesta julkaistiin ensimmäinen kuva sekä uusia vahvistuksia ominaisuuksista

Motorola on vahvistanut julkaisevansa 26. tammikuuta uuden huippuluokan Motorola Edge S -älypuhelimen Kiinassa, jossa nähdään Qualcommin hiljattain julkaisema Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri. Puhelimesta on viime päivinä saatu kuulla lisätietoja Motorolan vahvistamana, jonka lisäksi puhelimesta on julkaistu Kiinassa myös viralliselta vaikuttava kuva.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotanut kuva paljastaa Motorola Edge S -puhelimen takaosan toteutuksen sekä kaksi väriversiota. Kuvissa nähdään tyylikkäät hopea ja sininen väriversio. Puhelimen takaosassa on todennäköisesti kolmoiskamera, ja neljäs ympyrä on kuvan perusteella lasertarkennus. Kameroiden alapuolella on pitkulainen LED-salamavalo, jonka rinnalla on mikrofonireikä. Takaosassa nähdään myös teksti ”64 MP Audio Zoom”, joka viittaa kameran ominaisuuksiin. Mukana on myös tuttu Motorolan M-logo.

Snapdragon 870 -järjestelmäpiirin ohella Motorola on paljastanut Edge S -puhelimen saavan LPDDR5-RAM-muistin sekä UFS 3.1 -tallennustilan. Puhelimessa on vihjattu olevan myös suuri akku ja tehokas pikalataus. Toistaiseksi muuta puhelimesta ei tällä hetkellä tiedetä, mutta kovin montaa päivää ei vahvistuksia tarvitse enää odottaa.

Motorola Edge S julkaistaan Kiinassa 26. tammikuuta, eli ensi viikon tiistaina. Globaalisti puhelinta ei odoteta myyntiin kyseisellä mallinimellä, vaan samainen laite nähtäneen tulevaisuudessa Moto G -mallistossa, joka on tunnettu pääosin vain halvoista puhelimista.

Lähde: Weibo (Motorola, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola