MotorolaYleinen

Motorola esittelee uuden Moto G100 -puhelimen 25. maaliskuuta – luvassa edullinen huippupuhelin

Motorola kiusoitteli jo viime viikolla Snapdragon 870 -järjestelmäpiirin perustuvan uuden älypuhelimen olevan tulossa Pohjoismaihin pian. Nyt Motorola on paljastanut virallisen julkaisupäivämäärän, joka on ensi viikolla 25. maaliskuuta. Julkaistavaksi odotetaan pitkään huhuttua Moto G100 -puhelinta.

Ensi viikolla 25. maaliskuuta julkaistaan Moto G100 globaaleille markkinoille ja puhelinta on lupa odottaa Suomessakin myyntiin kevään aikana. Tuoreimpien huhujen mukaan Motorola olisi tuomassa puhelimen myyntiin Euroopassa 400-500 euron hintapisteeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto G100 -puhelimen tiedetään saavan 6,7 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri ja mukana on 5G-modeemi. Moto G100:n kohokohtia ovat myös 5000 milliampeeritunnin akku, 64 megapikselin neloiskamera, kaksoisetukamera sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Koska kyseessä on sama puhelin kuin Kiinassa esitelty Motorola Edge S, niin ominaisuuksiin voi tutustua tarkemmin myös aikaisemmasta artikkelistamme.

Motorola Moto G100

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola