MotorolaYleinen

Langaton lataus Moto G -sarjaan! Motorola esitteli Moto G Power 5G (2024) ja Moto G 5G (2024) -puhelimet valituille markkinoille

Motorola on julkistanut Pohjois-Amerikan markkinoille kaksi uutta puhelinta, jotka kantavat nimiä Moto G Power 5G (2024) sekä Moto G 5G (2024). Puhelimia ei odoteta myyntiin globaalisti.

Motorola Moto G Power (2024) tarjoilee suuren 6,7 tuuman kokoisen IPS LCD -näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 7020 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa hyvää suorituskykyä sekä 5G-yhteydet. RAM-muistia on 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 128 gigatavua. Tuettuna on myös muistikorttipaikka aina yhteen teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on laitteen takaosassa kaksi kappaletta, joista tärkein on 50 megapikselin pääkamera optisella kuvanvakautuksella. Mukana on myös 8 megapikselin ultralaajakulmakamera 118 asteen kuvakentällä sekä automaattitarkennuksella. Mukana on siis tuki myös makrokuvaamiselle. Moto G Power (2024) -puhelimeen on saatu myös 16 megapikselin tasoinen etukamera.

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 30 watin tehoisella pikalatauksella. Erikoisuutena on tuki 15 watin tehoiselle langattomalle lataukselle, jota ei ole koskaan aikaisemmin Moto G -sarjassa nähty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat Bluetooth 5.3 -tuki sekä kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija. Tuettuna on lisäksi stereokaiuttimet. Käyttöjärjestelmänä on Googlen tuorein Android 14, jonka päällä hyrrää My UX -käyttöliittymä.

Motorola Moto G Power 5G (2024) -puhelimen hinnaksi on kerrottu 299,99 dollaria. Väriversioita on kaksi, jotka ovat Midnight Blue sekä Pale Lilac.

Motorola Moto G 5G (2024)

Toinen uutuus on Moto G 5G (2024), joka on pieni päivitys edeltäjäänsä. Puhelimeen on saatu 6,6 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus. Näyttö tarjoaa myös korkean 120 hertsin virkistystaajuuden.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin valmistama 5G-yhteydet tarjoava Snapdragon 4 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Motorola käyttää kyseistä piiriä. Moto G 5G (2024) tarjoilee lisäksi 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikortti aina yhteen teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G 5G (2024):n takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Etuosassa on 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan langallisesti USB-C-liittimen kautta 18 watin teholla. Motorola on saanut mukaan myös stereokaiuttimet ja sormenjälkilukija on sijoitettu kylkeen virtapainikkeen yhteyteen. Puhelimessa on uusin Android 14 -käyttöjärjestelmä.

Moto G 5G (2024) tulee myyntiin Yhdysvalloissa 199,99 dollarin suositushintaan. Ainoa väriversio on vegaaninahkainen Sage Green.

Lähde: Motorola

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola