IFA 2019MotorolaYleinen

Motorola julkaisi uudet One Zoom ja Moto E6 Plus -puhelimensa

Motorola on julkaissut IFA 2019 -messuilla uudet One Zoom- ja Moto E6 Plus -älypuhelimensa. Motorola tulee One Zoom -puhelimensa kanssa keskittymään erityisesti kuvausominaisuuksiin keskihintaluokassa ja Moto E6 Plus edustaa yhtiön edullisimpia puhelimia tarjoamalla muun muassa suuren näytön.

Uutuuspuhelimista Motorola One Zoom on selvästi kehittyneempi ja tarjoaa mielenkiintoisia ominaisuuksia. Motorola on pakannut puhelimeen suuren 6,4 tuuman Max Vision OLED -näytön, joka on tarkkuudeltaan Full HD+ -tasoa. Näytössä on myös pisaramainen loviratkaisu, johon on asetettu etukamera. Tehoista on vastaamassa Qualcommin Snapdragon 675 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa puhelimeen on laitettu 128 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola One Zoom on varusteltu myös 4000 milliampeeritunnin akulla, 18 watin pikalatauksella, näyttöön integroidulla sormenjälkilukijalla sekä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmällä.

Kameroissa Motorola tyytyy neljään kameraan takaosassa ja yhteen etukameraan. Neloiskamera rakentuu 48 megapikselin pääkamerasta, 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 8 megapikselin telekamerasta sekä 5 megapikselin syvyyssensorista. Optinen kuvanvakautus löytyy pääkamerasta sekä teleobjektiivista. Etukameran tarkkuudeksi Motorola on ilmoittanut 25 megapikseliä.

Euroopassa Motorola One Zoom tulee saataville 429 euron hintaan ja tarjolla ovat väriversiot Electric Grey, Cosmic Purple ja Brushed Bronze. Suomessa puhelin tulee myyntiin syyskuun aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto E6 Plus on puhelimista selvästi edullisempi ja tarjoaa perusominaisuuksia. Puhelimessa on muun muassa 6,1 uuman HD+ -näyttö, jossa on pisaramainen loviratkaisu. Pääkameran tarkkuudeksi on ilmoitettu 13 megapikseliä ja sen rinnalla on myös 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Etukameran tarkkuus on 8 megapikseliä.

Puhelimessa on myös 3000 milliampeeritunnin akku, kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri ja Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä. Motorola Moto E6 Plus on tulossa myyntiin Euroopassa myöhemmin syyskuussa ja hintaa löytyy 139 euroa.

Lähde: Motorola Blog (One Zoom), Moto E6 Plus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:IFA 2019