MotorolaYleinen

Motorolan tulevan lippulaivapuhelimen tarkat kuvat paljastuivat – tällainen on Motorola Edge 40 Pro

Motorola Edge 40 Pro / Moto X40

Motorola on jo vahvistanut julkaisevansa pian Kiinan markkinoilla uuden Moto X40 -puhelimen, joka on nähty aikaisemmin Tenaan tietokannassa. Nyt myös tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut tarkat mallinnuskuvat toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta.

Erikoisesti vuodossa puhelimesta käytetään nimeä Moto X40 Pro, vaikka aikaisemmin on huhuttu vain Moto X40 -mallista. Globaalisti samaa puhelinta odotetaan myyntiin Motorola Edge 40 Pro -mallinimellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 40 Pro / Moto X40

Kuvat eivät enää paljasta mitään kovinkaan uutta. Puhelimen etuosassa on kapeilla kehyksillä varusteltu kaartuva näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jonka lasi kaartuu reunoilta. Kameroita on kolme kappaletta, joiden rinnalla on LED-salamavalo.

Moto X40 -puhelimen oikeassa reunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Todennäköisesti sormenjälkilukija on integroituna näyttöpaneeliin. Motorola on asettanut ylä- ja alareunoihin kaiutinritilät, joten todennäköisesti stereoäänentoisto on tarjolla. Alareunassa nähdään myös SIM-korttiluukku ja USB-C-liitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 40 Pro / Moto X40

Aikaisemmin paljastuneiden tietojen mukaan puhelimessa olisi Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri. Motorolan odotetaan tarjoavan Moto X40 -puhelimessa myös 165 hertsin OLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Puhelimeen odotetaan 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 40 Pro / Moto X40

Kameroita pitäisi olla takaosassa kolme kappaletta, jotka olisivat 50 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 12 megapikselin telekamera. Etuosassa on todennäköisesti 60 megapikselin tasoinen selfiekamera. Akkua ladattaneen 125 watin tehoisella pikalatauksella.

Julkaisua on odotettu Kiinassa vielä joulukuun aikana, mutta globaalia julkaisua on huhuttu alkuvuoteen. Julkaisuajankohdasta kuullaan varmasti lisätietoja lähiviikkoina.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola